loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55710
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:005090
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001370
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371410
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232670
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501830
24 decembrie, 14:05284

Engystol a oferit medalii dulci campionilor de la Maratonul de Crăciun

În fiecare an, odată cu venirea iernii și creșterea bruscă a numărului de viroze, fiecare dintre noi se gândește cum să se protejeze de ele și cum să le prevină. Pe 22 decembrie, la Maratonul de Crăciun by Naturalis,  Engystol a stat ”de strajă” așa încât niciunul dintre participanți să nu se îmbolnăvească. 

Engystol este un medicament antiviral care poate fi utilizat atât pentru tratamentul infecțiilor virale respiratorii acute și al gripei, cât și pentru prevenirea acestora (datorită activării resurselor proprii ale organismului, ale sistemului imunitar nespecific).

Studii recente au demonstrat, de asemenea, că acest medicament are și efect antiviral direct asupra anumitor tipuri de virusuri. 

Engystol este produs în Germania și are la bază ingrediente naturale.

Participarea la Maratonul de Crăciun în calitate de partener oficial nu este întâmplătoare: la finiș, participanții au fost întâmpinați cu medalii simbolice comestibile din turtă dulce; Ei bine, comprimatele Engystol sunt cam la fel de plăcute: un gust dulce, plăcut și ușor acceptat de către cei mici. Engystol poate fi cumpărat din orice farmacie din țară și poate fi administrat atât copiilor, cât și adulților. 

Maratonul de Crăciun by Naturalis reprezintă o cursă de alergare cu scop caritabil, cu un traseu de 3 km. La eveniment au participat doritori de toate vârstele, fiecare purtând purtând costume tematice.  Cursa s-a desfășurat pe 22 decembrie, în PMAN din capitală.

sursa craciun.md
0
Noutați asemănătoare