loading...

Aqua unIQa se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Se apropie acele zile în care și cei mari, și cei mici se bucură și se încarcă de emoții magice. Aqua unIQa îți propune să întâmpini sărbătorile într-un mod neobișnuit - participând la Maratonul de Crăciun by Naturalis, care se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN

27 noiembrie, 10:12560
25 octombrie, 11:33147

Euphorbium îi invită pe toți la Hell Run by Naturalis 2019

Sâmbătă, 26 octombrie, parcul Grădina Botanică din Chișinău va găzdui cursa nocturnă de alergare „Hell Run by Naturalis 2019”. Partenerul oficial al acestui eveniment unic din Republica Moldova a devenit marca comercială Euphorbium. Echipa Euphorbium îi invită pe toți la cursa costumată pentru a sărbători împreună Halloween-ul și Ziua tuturor Sfinților, a depăși un mini-maraton și a se bucura de toate grozăveniile pregătite de către organizatori!

Euphorbium compositum SN este un spray nazal din ingrediente naturale, fabricat de către compania germană „-Heel”. Spray-ul nu conține componente vasoconstrictori și hormoni (corticosteroizi). Euphorbium poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp, deoarece nu provoacă dependență.

Euphorbium compositum SN se potrivește atât pentru adulți, cât și pentru copii. Acesta poate ajuta  la tratarea rinitei de diferite etiologii și tipuri, precum și în cazul sinuzitei. Preparatul are efect antiinflamator, imunocorectiv și antialergic. Cercetările recente au dovedit efectul său antiviral direct asupra anumitor tipuri de viruși.

Pentru participanții care vor ajunge la linia de finiș a competiției „Hell Run by Naturalis 2019”, echipa Euphorbium a pregătit cadouri amuzante simbolice - fursecuri pătrate în formă de batiste. 

Alergarea cu nasul înfundat este foarte neplăcută. Însă Euphorbium vă poate ajuta la rezolvarea acestei probleme! De aceea, permiteți acestui spray să se lupte cu simptomele răcelii și cu nasul înfundat, ca să vă puteți bucura din plin de cursa „Hell Run”!

Întrebați de Euphorbium compositum SN în toate farmaciile din țară!

Reamintim, ceremonia oficială de deschidere a cursei „Hell Run by Naturalis 2019” va avea loc la ora 18:00 în parcul Grădina Botanică, iar startul general este programat pentru ora 20:00.

Principala condiție de participare este buna dispoziție și prezența unui costum tematic!

Pentru a vă înregistra și a afla mai multe detalii despre eveniment, accesați site-ul oficial hellrun.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare