loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556330
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018500
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005790
25 octombrie, 11:33467

Euphorbium îi invită pe toți la Hell Run by Naturalis 2019

Sâmbătă, 26 octombrie, parcul Grădina Botanică din Chișinău va găzdui cursa nocturnă de alergare „Hell Run by Naturalis 2019”. Partenerul oficial al acestui eveniment unic din Republica Moldova a devenit marca comercială Euphorbium. Echipa Euphorbium îi invită pe toți la cursa costumată pentru a sărbători împreună Halloween-ul și Ziua tuturor Sfinților, a depăși un mini-maraton și a se bucura de toate grozăveniile pregătite de către organizatori!

Euphorbium compositum SN este un spray nazal din ingrediente naturale, fabricat de către compania germană „-Heel”. Spray-ul nu conține componente vasoconstrictori și hormoni (corticosteroizi). Euphorbium poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp, deoarece nu provoacă dependență.

Euphorbium compositum SN se potrivește atât pentru adulți, cât și pentru copii. Acesta poate ajuta  la tratarea rinitei de diferite etiologii și tipuri, precum și în cazul sinuzitei. Preparatul are efect antiinflamator, imunocorectiv și antialergic. Cercetările recente au dovedit efectul său antiviral direct asupra anumitor tipuri de viruși.

Pentru participanții care vor ajunge la linia de finiș a competiției „Hell Run by Naturalis 2019”, echipa Euphorbium a pregătit cadouri amuzante simbolice - fursecuri pătrate în formă de batiste. 

Alergarea cu nasul înfundat este foarte neplăcută. Însă Euphorbium vă poate ajuta la rezolvarea acestei probleme! De aceea, permiteți acestui spray să se lupte cu simptomele răcelii și cu nasul înfundat, ca să vă puteți bucura din plin de cursa „Hell Run”!

Întrebați de Euphorbium compositum SN în toate farmaciile din țară!

Reamintim, ceremonia oficială de deschidere a cursei „Hell Run by Naturalis 2019” va avea loc la ora 18:00 în parcul Grădina Botanică, iar startul general este programat pentru ora 20:00.

Principala condiție de participare este buna dispoziție și prezența unui costum tematic!

Pentru a vă înregistra și a afla mai multe detalii despre eveniment, accesați site-ul oficial hellrun.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare