loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55200
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:003220
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001070
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232420
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501630
21 ianuarie, 08:35290

Grăbește-te să te înscrii la Mileștii Mici Wine Run 2020 la preț mic!

Trăim într-o țară în care curg vinurile de diferite soiuri și maturitate, iar oamenilor le place să cânte și să danseze, țară în care se respectă tradițiile și se pregătesc cele mai gustoase bucate naționale. Mai mult, în țara noastră se organizează cele mai tari și distractive evenimente sportive. Unul dintre acestea va avea loc foarte curând. Este vorba despre competiția internațională de alergare prin galeriile subterane: Mileștii Mici Wine Run 2020, care atrage un număr foarte mare de amatori ai sportului și ai culturii moldovenești. De aceea, te invităm să participi la această cursă unică și să te înregistrezi la Mileștii Mici Wine Run 2020 la prețuri mici!

Mileștii Mici Wine Run 2020 este singura cursă din Europa al cărei traseu trece prin galeriile subterane la adâncimea de 80 m. Cursa va avea loc în data de 9 februarie 2020, pe teritoriul vinăriei Mileștii Mici, și va fi consta din două etape: alergare, în care sportivii trebuie să parcurgă 10 km prin labirintul vinicol, și program cultural, în care participanții vor avea posibilitatea să afle multe lucruri interesante despre tradițiile moldovenești.

Nu pierde ocazia să începi anul cu emoții, descoperiri și realizări noi!

Te așteptăm pe data de 9 februarie la Mileștii Mici Wine Run 2020!

Pentru înregistrare, detalii despre cursă și prețurile de participare, accesează site-ul oficial: milesti.winerun.md.

Grăbește-te! Numărul locurilor este limitat! 

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare