loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556500
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018840
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005970
19 iulie, 13:59423

Grăbiți-vă să vă înregistrați la „Glodiator Mud Race” la preț redus

Până la startul celei de-a doua curse de alergare cu obstacole în noroi „Glodiator Mud Race 2019” a rămas foarte puțin timp. Dacă încă nu ați reușit să vă înregistrați la cel mai extrem eveniment al anului, nu disperați, pentru că mai aveți posibilitatea să achiziționați un pachet de start la preț redus. Cu toate acestea, ar trebui să vă grăbiți, deoarece pe 23 iulie, costul înregistrării individuale va crește până la 700 de lei. Iar participarea în echipă va costa 2 400 de lei, de aceea, înregistrați-vă chiar acum!

Participarea la „Glodiator Mud Race 2019” poate fi achitată prin orice metodă convenabilă pentru dvs.  

— Cu ajutorul cardurilor bancare Visa, Master Card sau „Raduga”;

— Prin intermediul terminalelor (QIWI, MMPS, RUNPAY);

— În numerar, la oficiul Simpals, situat pe adresa: Chișinău, str. Calea Orheiului, 28/1.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul glodiator.md.

Pregătiți-vă pentru un val de emoții mega-explozive! „Glodiator Mud Race 2019” va face vara aceasta să fie memorabilă!

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare