loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551240
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471210
20 septembrie, 09:30345

Grafit susține participanții ediției a 5-a a Maratonului Internațional Chișinău

Compania Grafit Holding este partenerul oficial al celei de-a cincea aniversări a Maratonului Internațional Chișinău, care va lua startul la 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

Grafit Holding este o companie autohtonă cu capital german și valori europene. Compania se ocupă de vânzarea suprastocajelor de mărfuri pe piețele mondiale. Un alt domeniu de activitate al Grafit Holding este rezolvarea problemelor supraproducției. Compania vinde resurse gata pentru a nu mai produce altele noi, având astfel grijă de starea mediului.

Cei de la Grafit Holding consideră că productivitatea muncii depinde de relațiile dintre angajați. Dacă lucrătorii sunt fericiți, aceștia îi vor face fericiți și pe clienți. Administrația Grafit tinde să creeze cele mai confortabile condiții de muncă, astfel încât angajații înșiși să dorească să se dezvolte și să-și construiască o carieră de succes.

În prezent, din cadrul grupului Grafit Holding fac parte companiile: Sovamax Trading, Eminia Trading, Lanius Trading, Agava Trading, Sovamax USA, RA Trading, Gamaiun Consulting, MTEAM.

Motto-ul companiei Grafit Holding este: „Să salvăm planeta de la supraproducție în toate limbile lumii!” Dacă sunteți cunoscători de limbi străine și doriți să faceți parte din Grafit Holding, accesați site-ul companiei www.grafit.md și studiați-l mai detaliat.

Majoritatea angajaților Grafit vor participa la cursa distractivă Fun Run, iar cei mai puternici și mai îndrăzneți vor alerga distanța de 10 km sau semimaratonul de 21 km.

Veniți și voi să alergați distanța aleasă împreună cu echipa Grafit Holding și miile de participanți din Moldova și alte țări.

Vă reamintim că a cincea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău” va avea loc pe 29 septembrie 2019. Sâmbătă, 28 septembrie, în cadrul „Maratonului Chișinău”, se va desfășura competiția de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”. Iar pe cei care încă nu sunt gata să concureze îi invităm să participe la cursa distractivă pentru întreaga familie „Fun Run by Iute Credit” și să alerge 1,5 km pe străzile centrale ale Chișinăului.

Pentru a vă înregistra și afla mai multe detalii despre competiție, vizitați site-ul oficial al evenimentului — marathon.md.

sursa Marathon.md
0
Noutați asemănătoare