loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:512450
18 octombrie, 12:29312

Hyundai Moldova va da startul cursei Hell Run by Naturalis 2019

A devenit deja o tradiție de a întâlni compania Hyundai Moldova în calitate de  partener al curselor desfășurate de organizația sportivă Sporter. Distribuitorul oficial Hyundai în RM, centrul auto „Pacific Motors” marchează prezența sa la evenimente, oferind diverse automobile, care însoțesc curajoșii participanți, motivându-i și contribuind la organizarea unui start de excepție pentru aceștia. Pe 26 octombrie, Hyundai Moldova va da startul cursei Hell Run by Naturalis, care se va desfășura în Grădina Botanică, începând cu ora 18:00. 

Automobilele Hyundai de ultimă generație sunt produse pentru a îmbunătăți viața oamenilor. Compania Hyundai Motor susține cu succes dezvoltarea sportului în masă și profesional, la nivel mondial. Sprijinul pentru evenimente sportive din Republica Moldova este, de asemenea, inclus în programul de inițiative sociale al centrului auto Pacific Motors.

În acest an, gama de modele Hyundai apare într-o nouă lumină, să faceți cunoștință cu acestea puteți în incinta centrului auto situat pe strada Calea Moșilor, 5/1.

Hell Run by Naturalis 2019 reprezintă o cursă de alergare non-competitivă, dedicată întregii familii. Traseul are doar 4,2 km, iar pentru că evenimentul este organizat cu ocazia Halloween-ului, până vor ajunge la finiș, alergătorii vor avea parte de tot felul de ”surprize” care îi vor speria și distra în același timp. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://hellrun.md/ro/

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare