loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 октября, 16:261350
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 сентября, 14:242640
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 сентября, 13:262380
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 сентября, 18:533760
26 июня, 14:22912

În Moldova se va desfășura Rundemia – maratonul online cu durata de o săptămână

În Moldova începe săptămâna curselor de alergare. În perioada 6 - 13 iulie, în țară se va desfășura maratonul online RUNdemia.

RUNdemia nu este o competiție clasică, deoarece participanții nu vor concura contra cronometru, ci vor avea o săptămână întreagă ca să alerge pentru rezultat. Întrucât acum organizarea evenimentelor sportive de masă cu participarea a peste 50 de persoane este interzisă în țară, organizatorii îi îndeamnă pe sportivi și alergători să se alăture cursei online și să câștige prima lor medalie sportivă din anul 2020.

Participanții la maraton își aleg ei singuri ruta, ora de start și distanța. Scopul lor este să alerge cât mai mulți kilometri într-o săptămână. Toți cei care aleargă cel puțin 10 km pe parcursul întregului maraton vor primi medalii, iar cei care aleargă cel mai mult vor concura pentru un loc pe podium și cadouri oferite de parteneri.

Câștigătorii vor fi determinați de rezultatele înscrise în clasamentul de concurs, care vor fi înregistrate de participanți după fiecare alergare. Rapoartele vor fi trimise în formă de capturi de ecran de pe orice tracker pentru alergare.

Costul participării este de 200 de lei.

Vă puteți înscrie la cursă pe site-ul http://rundemia.md/.

Pregătiți-vă adidașii, configurați-vă trackerele GPS – sezonul medaliilor este deschis. În toată țara este anunțată Rundemia!

источник sporter.md
0
Похожие новости