loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55690
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:005060
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001350
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371410
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232670
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501820
10 decembrie, 09:36309

Înregistrează-te la Mileștii Mici Wine Run 2020 și profită de preț minim

Grăbește-te să te înregistrezi la singura cursă de alergare din Republica Moldova care se desfășoară la 80 de metri adâncime: „Mileștii Mici Wine Run 2020”.  Până pe 10 decembrie 2019 inclusiv, costul participării este de 700 MDL ( ≈ 35 EURO), iar începând cu 11.12.2019, prețul va crește cu o sută de lei. Numărul participanților care se pot înregistra la cursă este limitat, de aceea nu ezitați să vă înscrieți cât mai curând. 

Traseul cursei trece prin faimoasele galerii subterane ale Combinatului de Vinuri Mileștii Mici. Mileștii Mici Wine Run nu este doar o competiție, ci o oportunitate de a petrece o duminică într-un loc plin de istorie, de a descoperi oameni noi, vinuri de colecție și, mai ales, de a pune în valoare una dintre cele mai importante ramuri ale agriculturii din Moldova - viticultura. 

La cursă pot participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori, începători sau simpli iubitori de vinuri. Traseul are o distanță de 10 km prin galerii subterane, iar alergătorii vor avea nevoie de lanterne și echipamente corespunzătoare. 

Evenimentul este organizat de organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri online - 999.md, cu susținerea Combinatului de Vinuri Mileștii Mici. 

Aflați mai multe detalii și înregistrați-vă, accesând acest link: https://milesti.winerun.md/ro/Register 

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare