loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554230
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015260
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234970
27 septembrie, 12:27561

Inspectoratul General de Carabinieri - sprijinul dvs. la Chișinău Marathon

Weekend-ul acesta, la Chișinău se va desfășura cea mai grandioasă competiție de alergare din țară – cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău”, care va reuni mii de sportivi naționali și internaționali. Pentru a asigura securitatea participanților și a oaspeților evenimentului, trupele de la Inspectoratului General de Carabinieri vor monitoriza ordinea publică din PMAN. 

Inspectoratul general de Carabinieri este securitatea și încrederea noastră. De-a lungul anilor, acești bravi și viteji colaboratori au demonstrat prin propriul exemplu beneficiile sportului și ale unui stil de viață sănătos. Inspectoratul General de Carabinieri a contribuit la educarea mai multor generații de sportivi, care au înregistrat rezultate incredibile în sport atât în Moldova, cât și în străinătate.

 Carabinierii sunt forța națională care merită încrederea noastră. Datorită acestei forțe, cetățenii se pot simți în siguranță la cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău”! 

Reamintim, cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău” va avea loc pe 29 septembrie 2019. Sâmbătă, 28 septembrie, în cadrul evenimentului se va desfășura competiția de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare