loading...

27 septembrie, 12:27151

Inspectoratul General de Carabinieri - sprijinul dvs. la Chișinău Marathon

Weekend-ul acesta, la Chișinău se va desfășura cea mai grandioasă competiție de alergare din țară – cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău”, care va reuni mii de sportivi naționali și internaționali. Pentru a asigura securitatea participanților și a oaspeților evenimentului, trupele de la Inspectoratului General de Carabinieri vor monitoriza ordinea publică din PMAN. 

Inspectoratul general de Carabinieri este securitatea și încrederea noastră. De-a lungul anilor, acești bravi și viteji colaboratori au demonstrat prin propriul exemplu beneficiile sportului și ale unui stil de viață sănătos. Inspectoratul General de Carabinieri a contribuit la educarea mai multor generații de sportivi, care au înregistrat rezultate incredibile în sport atât în Moldova, cât și în străinătate.

 Carabinierii sunt forța națională care merită încrederea noastră. Datorită acestei forțe, cetățenii se pot simți în siguranță la cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău”! 

Reamintim, cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău” va avea loc pe 29 septembrie 2019. Sâmbătă, 28 septembrie, în cadrul evenimentului se va desfășura competiția de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare