loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:511530
Donaris Vienna Insurance Group se alătură Maratonului de Crăciun

Pe 22 decembrie ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale pentru a crea o atmosferă feerică și plină de emoții împreună cu Donaris Vienna Insurance Group în calitate de partener, care va susține participanții la Maratonul de Crăciun by Naturalis

18 decembrie, 14:221490
17 septembrie, 09:01558

Linella - doza de energie necesară la Maratonul Internațional Chișinău

Să fii campion nu înseamnă doar să atingi recorduri mărețe la finiș de maraton, campion ești și atunci când reușești să ieși din zona de confort, să renunți la canapea și să adopți un stil de viață echilibrat, în care mișcarea să fie un obicei zilnic. 

Linella susține oamenii care-și schimbă viața prin sport, din acest motiv, de aproape 3 ani, promovează sportul și încurajează populația să adopte un stil de viață mai sănătos. 

Echipa Linella a ales să se asocieze în special sporturilor care pot fi practicate în aer liber, fie de echipă, fie individuale. De la Chișinău International Marathon, până la evenimente sportive precum: Hell Run, Purcari Wine Run, Mileștii Mici Wine Run, Criterium, Glodiator Mud Race, Linella este mereu aproape de participanți cu porții de fructe proaspete.

În cadrul Chișinău International Marathon 2019, Linella va fi alături de alergători cu doza de energie necesară care să-i ajute să ajungă la finish cu bine. Cu o zi înainte de maraton, în data de 28 Septembrie, Linella, în calitate de partener titular, îi invită pe toți participanții la Pasta Party! Fiecare participant înscris în cursă va putea schimba cuponul primit în kit-ul său, pe o porție copioasă și delicioasă de pasta integrale vegane cu ragu de legume, pregătită de către bucătarii de la Linella, în Piața Marii Adunări Naționale. Rețeta este una aleasă cu grijă, de aceea o porţie de paste dietetice, va fi sursa excelentă de carbohidraţi complecşi, care va asigura organismul cu energie și îi va ajuta pe sportivi să atingă noi performanțe dar și să se recupereze cât mai rapid după competiție.

Știm cât de important ca în timpul cursei, atunci când simți că nu mai poți, să primești un pic de energie în plus. Cei care au mai participat la astfel de competiții știu cât de dulci sunt fructele la final de competiție. De aceea, Linella va fi alături de toți participanții la maraton și pe traseu, oferind fructe proaspete în 2 puncte de revitalizare, pentru a duce la bun sfârșit cursa.

Linella aduce surprize nu doar participanților, dar și susținătorilor acestora, în ziua maratonului va fi amenajată o zonă tematică de relaxare, activități sportive pentru toate vârstele, distracție și multe alte surprize, toate contribuind la o atmosferă de neuitat a evenimentului.

Dacă v-ați înscris deja la Chisinau International Maraton, ne vedem pe 28-29 Septembrie, la cel mai mare eveniment de alergare din Moldova! Iar dacă nu v-ați înscris până acum, vă sugerăm neapărat să o faceți 

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare