loading...

Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:262500
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:262830
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:244120
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:263770
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:535360
27 iulie, 10:091122

Maratonul Chișinău, amânat pentru anul viitor

Maratonul Internațional Chișinău este cea mai mare și mai spectaculoasă competiție de sportivă alergare din Moldova. Dar, cu toate că acest eveniment a devenit deja tradițional, sănătatea și siguranța participanților, fanilor, spectatorilor și voluntarilor rămân o prioritate pentru organizatori.

După discuții îndelungate, s-a decis amânarea competiției până anul viitor: „Maratonul Internațional Chișinău este o mare sărbătoare sportive, care adună în fiecare an peste 18 mii de participanți. Sportivii din alte țări vin special ca să participe. Totuși, dat fiind faptul că situația cu virusul în Moldova rămâne instabilă, nu putem desfășura astfel de evenimente la scară largă fără implicarea unor riscuri. Nu vrem să punem în pericol pe toți cei care au îndrăgit această sărbătoare și care o așteaptă cu nerăbdare”.

Maratonul Chișinău va reveni cu siguranță în 2021 și va fi organizat pe 26 septembrie. Iar competiția pentru copii, Kids Run Day 2021, este preconizată pentru 25 septembrie.

Se întâmplă pentru prima dată în istoria Maratonului Internațional Chișinău ca o ediție a competiției să fie anulată. Cea mai mare cursă pentru sportivi profesioniști și amatori se desfășoară în țara noastră începând cu anul 2015.

Toți atleții care s-au înregistrat deja la acest eveniment își pot transfera taxele de participare pentru ediția din anul următor. Participanții vor primi prin e-mail toate informațiile despre înregistrare.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa printr-o scrisoare la adresa: event@sporter.md sau prin telefon: 078151999, 079996985.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare