loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:511500
Donaris Vienna Insurance Group se alătură Maratonului de Crăciun

Pe 22 decembrie ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale pentru a crea o atmosferă feerică și plină de emoții împreună cu Donaris Vienna Insurance Group în calitate de partener, care va susține participanții la Maratonul de Crăciun by Naturalis

18 decembrie, 14:221490
21 noiembrie, 11:24308

Maratonul de Crăciun by Naturalis va începe cu bastonașele Sănduța

Duminică, 22 decembrie, Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va găzdui cel mai incendiar carnaval de Crăciun – „Maratonul de Crăciun by Naturalis”. Cursa tradițională și caritabilă de alergare adună anual mii de sportivi și familii întregi costumate în eroii și personajele fantastice preferate. Anul acesta, marca comercială de bastonașe de porumb Sănduța se va alătura feeriei, devenind partener oficial al evenimentului.

Sănduța - gustul adevărat al copilăriei

Bastonașele de porumb Sănduța sunt un deliciu apetisant, pe care îl adoră atât copiii, cât și mulți dintre adulți, pentru că gustul lor amintește de copilărie, de vară și de soare. Cutiile Sănduța conțin câte două pungi cu bastonașe de porumb, astfel încât acest deliciu să rămână proaspăt și crocant pentru mai mult timp.

Fiecare cutie conține surprize interesante pentru amatorii ronțăitului. În cutia Sănduța puteți găsi jucării pentru fete, iar în cutia Săndel - pentru băieți. Cadourile sunt împachetate separat, astfel încât bastonașele să nu aibă mirosuri și gusturi străine.

„Creând prezentul, ne pasă de viitor”

Bastonașele din crupe de porumb Sănduța sunt fabricate exclusiv din produse naturale și de înaltă calitate. Acestea nu conțin coloranți, conservanți, gluten, aditivi nocivi și ieftini. Producătorul are grijă de sănătatea clienților săi, de aceea nu folosește uleiul de palmier.

Produse proaspete în orice magazin din Moldova

Compania are filiale în nordul, centrul și sudul republicii, astfel bastonașele proaspete și gustoase Sănduța pot fi găsite în orice colț al Moldovei.

Un producător și un partener de încredere

Timp de 10 ani de colaborare cu clienții, compania Buelo, care fabrică produsele mărcii comerciale Sănduța, s-a recomandat ca un partener de încredere și un producător conștiincios, pentru care calitatea și prețurile accesibile sunt prioritățile principale.

Reamintim, la „Maratonul de Crăciun by Naturalis” poate participa orice doritor, fie că este vorba de copii, adulți, sportivi profesioniști sau alergători începători. Aceasta este o cursă caritabilă, ai cărei participanți aleargă 3 km și colectează cadouri. Banii colectați din costurile de participare vor fi donați copiilor care au nevoie de ajutor.

Înregistrați-vă acum pe site-ul craciun.md, iar pe 22 decembrie veniți în Piața Marii Adunări Naționale. Sunteți așteptați de multe cadouri și premii! Nu uitați să luați costumele de carnaval, măștile strălucitoare și mănușile călduroase.

sursa craciun.md
0
Noutați asemănătoare