loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553900
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014800
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234780
18 septembrie, 08:11636

MAXIMUM - partener oficial în susținerea și promovarea stilului sănătos de viață

Rețeaua de magazine MAXIMUM a devenit partener oficial al celui mai așteptat eveniment sportiv din țară - Chișinău International Marathon, care se va desfășura pe 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală. 

Compania «MAXIMUM» - este reţeaua lider pe piața tehnicii electronice, de uz casnic şi digitale în Republica Moldova. Aceasta tinde să ridice nivelul de trai al populaţiei, oferind cea mai largă selecţie de branduri moderne, de înaltă calitate. Unul dintre obiectivele principale este acela de a face tehnica accesibilă pentru un număr cât mai mare de oameni. În acest scop reţeaua comercială, se extinde constant, deschizând filiale în toată țara. 

Echipa MAXIMUM contribuie zilnic la îmbunătăţirea calităţii vieţii tuturor clienţilor, acordând o atenţie deosebită tuturor aspectelor din momentul vânzării până la deservirea post-vânzare.

Confort şi accesibilitate. Comoditate cumpărătorilor  reprezintă principiul fundamental de muncă al acestei rețele comerciale. Accesibilitatea se reflectă în toate filialele MAXIMUM iar atmosfera plăcută, încăperile largi, confortabile, spațioase, afişarea deschisă a mărfurilor, posibilitatea de a testa produsele alese la faţa locului sunt elemente care îi fac pe clienți să revină ori de câte ori au nevoie. 

Deservire perfectă. Sentimentul de satisfacţie pe care clienţii îl iau cu ei după vizitarea magazinelor reprezintă un lucru esențial pentru întreg personalul companiei MAXIMUM. De aceea, la recrutarea personalului şi pregătirea lor profesională, se pune un accent deosebit pe abilităţile lor de comunicare, prietenie şi amabilitate. Angajaţii reţelei comerciale frecventează seminare de instruire, așa încât clienții să aibă parte de o deservire la nivel înalt din partea consultanților.  

Dominare pe termen lung. Compania «MAXIMUM» - este o structură stabilă de afaceri, cu o istorie bogată şi experienţă mare pe piaţă. Perspectivele pe termen lung sunt asigurate prin contracte directe cu producătorii mondiali, al căror număr este permanent în creştere. 

Cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău se va desfășura pe 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală.  La competiție poate participa oricine, fie că este începător, amator sau profesionist, fiecare va putea alege una dintre distanțe: 

— Marathon by #BeActive (42 км 195 м) 

— Half marathon by Technosoft (21 км 0975 м)

— 10 km Race by Naturalis

— 5 km Race by Herbalife

– Fun Run by Iute Credit (1,5 км)

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/Register.

sursa Marathon.md
0
Noutați asemănătoare