loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 September, 06:58800
Aquarelle FM susține cel de-al cincilea „Maraton Chișinău”!

Postul de radio Aquarelle FM va evolua în calitate de partener media al celei mai grandioase curse de alergare din țară – cea de-a cincea ediție a „Maratonului Internațional Chișinău”, care va avea loc pe 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale.

16 September, 06:532080
12 February, 15:02876

Medalii pentru Moldova la Campionatului Balcanic U20


Cei mai buni reprezentanţi ai 17 ţări s-au adunat pe 10 februarie în or. Sofia (Bulgaria), pentru Campionatul balcanic în sală pentru sportivi până la 20 ani.

Echipa de 7 atleţi din Republicii Moldova, delegată la concurs cu suportul financiar al Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, s-a poziţionat a 9-a în clasamentul final pe ţări cu următoarele rezultate remarcabile:

– Sîrbu Egor – 1500m – locul 3 (PB)
– Doscalov Vadim – triplusalt – locul 3
– lungime – locul 6
– Cernei Denis – 400m – locul 4
– Capaţina Nina – greutate – locul 5.

Menţionăm că cea mai tânără membră a echipei, Capaţina Nina, a demonstrat o performanţă ce ne dă mari speranţe, intrând în concurs cu atleţi de la o categorie de vârstă mai mare, având în vedere faptul că este candidată la Jocurile Olimpice ale juniorilor (Buenos Aires/Argentina).

Ceilalţi sportivi (Mihailenco Alexandra – 60m, Rotari Silvia – 400m, Jucov Richard – 800m), de asemenea, au obţinut rezultate frumoase în condiţii de concurenţă cu adversari puternici. 

 

 

source link sporter.md
0
similar news