loading...

Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:53880
20 noiembrie, 05:36452

Naturalis - partener titular al Maratonului de Crăciun 2019

Era imposibil ca Sporter să desfășoare un eveniment sportiv fără Naturalis, cu atât mai mult că este vorba despre Maratonul de Crăciun - cea mai ”magică” cursă a anului. Si în aceasta ediție Naturalis va fi partenerul titular al cursei costumate care se va desfășura in data de 22 decembrie, în PMAN.

Naturalis este un popular brand autohton de sucuri și nectare, care are o gamă sortimentală diversă și un preț accesibil. Naturalis este cea mai bună alegere pentru cei care au grijă de propria lor sănătate, iar ambalajul comod și practic face produsul unul foarte apreciat, mai ales în rândul copiilor.

Prima data Naturalis a fost produs de compania Orhei-Vit, în anul 2007. Marca evoluează constant – gama sortimentala fiind mereu completată cu gusturi noi. Astăzi, Naturalis este cea mai populară marcă de sucuri din Moldova, fapt demonstrat atât de cota de piață, cât și de numeroasele premii obținute de-a lungul anilor. 

Geografia vânzărilor de sucuri și nectare Naturalis este de peste 30 de țări: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, SUA, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana și altele.

În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri fabricate în Moldova.

Maratonul de Crăciun by Naturalis se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9:30. La cursă pot participa toți doritorii, indiferent de vârstă. Startul se va da la ora 12:00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a vă înregistra, accesați: https://craciun.md/ro/

sursa craciun.md
0
Noutați asemănătoare