loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554250
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234990
17 octombrie, 13:17352

Naturalis - partenerul titular al cursei nocturne Hell Run 2019

Naturalis se alătură aproape fiecărui eveniment sportiv organizat de Sporter, iar Hell Run 2019 nu va fi o excepție. Așadar, și în ediția aceasta, Naturalis va fi partenerul titular al cursei  neobișnuite care se va desfășura pe 26 octombrie, în Grădina Botanică. 

Naturalis reprezintă un brand popular de sucuri și nectare naturale, care dispune de un sortiment foarte bogat, la preț accesibil. Naturalis este cea mai bună alegere pentru cei care au grijă de propria sănătate, iar ambalajul comod și practic face produsul unul foarte apreciat, mai ales în rândul copiilor. 

Prima cutie de suc Naturalis a fost produsă de compania Orhei-Vit, în anul 2007. Marca evoluează constant - linia fiind completată cu gusturi noi. Astăzi, Naturalis este cea mai populară marcă de sucuri din Moldova, fapt demonstrat atât de cota de piață, cât și de numeroasele premii obținute de-a lungul anilor.  

Piața vânzărilor de sucuri și nectare Naturalis este reprezentată de peste 30 de țări: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, SUA, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana și altele. 

În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri fabricate în Moldova.

Marca Naturalis a devenit prima marcă din Moldova care a ales ambalajele pe bază de carton certificat FSC.

Hell Run by Naturalis 2019 este o cursă de alergare non-competitivă la care puteți participa alături de întreaga familie. De-a lungul celor 4,2 km ai traseului veți fi întâmpinați de tot felul de personaje care vor încerca să vă sperie, dar și să vă înveselească în același timp. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://hellrun.md/ro/

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare