loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554440
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015650
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004180
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373560
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235130
20 septembrie, 07:03768

Număr limitat de locuri disponibile la Chisinau International Marathon

Ziua când va lua start cea de-a cincea ediție a Maratonului Internațional Chișinău se apropie cu pași grăbiți. În doar zece zile, capitala Moldovei va găzdui cea mai grandioasă cursă din țară!

Mai aveți ocazia să vă alăturați miilor de alergători, care vor veni pe 29 septembrie la Chișinău din diferite colțuri ale lumii. Înregistrarea este încă deschisă, dar e cazul să vă grăbiți. A rămas un număr limitat de locuri disponibile, iar sloturile pentru distanțele de 5 km și 10 km au fost vândute practic în totalitate.

Nu amânați înregistrarea pentru mai târziu, ci accesați chiar acum pagina maraton.md și înregistrați-vă!

Vă reamintim că anul trecut, Chisinau Marathon a devenit cel mai popular eveniment sportiv din toamnă. Sloturile pentru distanțele de 5 km, 10 km și 21 km au fost complet vândute cu câteva zile înainte de cursă, iar la eveniment au participat aproximativ 18 000 de oameni.

Dacă nu sunteți gata să participați la partea competitivă a maratonului, dar doriți să faceți parte din acest mare festival sportiv, vă invităm să vă alăturați împreună cu familia cursei distractive de 1,5 km – Fun Run. Participarea este gratuită.

Mai multe informații despre eveniment le găsiți pe site-ul marathon.md.

Ne vedem curând la Chisinau International Marathon!

sursa Marathon.md
0
Noutați asemănătoare