loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00910
11 septembrie, 14:43648

Participanții la cursa gratuită „Fun Run” vor primi un tricou cadou

Pe 29 septembrie, la Chișinău va avea loc cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău” în cadrul căruia, conform tradiției, se va desfășura cursa distractivă în masă de 1,5 km „Fun Run by Iute Credit”.

Îmbracă haine confortabile sau costume amuzante, ia familia, prietenii, colegii și rudele cu tine și participați împreună la „Fun Run by Iute Credit” – participarea este gratuită. În plus, fiecare participant va primi cadou un tricou de marcă și o mulțime de impresii plăcute, deoarece „Fun Run by Iute Credit” nu este o cursă de dragul rezultatelor, ci una distractivă.

Vino pe 29 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), participă la cursa în masă împreună cu toată lumea și sprijină participanții la „Maratonul Internațional Chișinău”!

Traseul cursei „Fun Run by Iute Credit” este următorul: participanții vor începe să alerge din PMAN, de-a lungul blv. Ștefan cel Mare spre str. V. Alexandri. Apoi, vor coti spre str. Mitropolitul Varlaam și vor alerga de-a lungul acesteia spre str. Pușkin și apoi - spre Arcul de Triumf.

Dacă dorești să participi la partea competitivă a „Maratonului Chișinău”, poți să alegi o distanță și să te înregistrezi aici!

Pentru mai multe informații despre maraton, accesează site-ul marathon.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare