loading...

Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:53810
25 noiembrie, 09:04538

Point.md te invită în atmosfera magică a Maratonului de Crăciun by Naturalis

Point.md susține informațional Maratonul de Crăciun by Naturalis - cursa de alergare caritabilă, dedicată întregii familii, care va avea loc pe 22 decembrie. La eveniment sunt invitați să participe toți doritorii, indiferent de vârstă sau pregătirea fizică, singura condiție este să poarte un costum tematic. 

Point.md deţine poziţia de lider pe piaţa din Republica Moldova în furnizarea de de ştiri şi informaţii în timp real. Echipa editorială Point reflectă echidistant actualitatea internă şi internaţională, livrând zilnic ştiri din domeniile politic, economic, social, cultural şi sportiv.

Toate aceste informaţii sunt accesate online, onscreen şi pe telefonul mobil de către consumatorii de informaţie. 

Poziţia de lider este consolidată zi de zi nu numai prin puterea de acoperire a evenimentelor actualităţii, ci şi prin calitatea informaţiei pe care o oferă clienţilor şi cititorilor. Astfel, Point.md înregistrează peste 2 045 119 utilizatori unici în fiecare lună. În medie, aproximativ 170.000 de utilizatori accesează zilnic site-ul. 

Maratonul de Crăciun by Naturalis se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9:30. Startul se va da la ora 12:00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a vă înregistra, accesați: https://craciun.md/ro/ 


sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare