loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554260
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004140
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373450
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235000
3 martie, 13:28338

Portalul #diez: Las’ să știe toată Moldova că ai învins la Puzzle Day

Portalul de știri #diez întotdeauna susține cele mai neobișnuite evenimente din Moldova, iar campionatul anual de asamblare a puzzle-urilor la viteză nu este o excepție. Pentru ca participanții la această competiție să nu rateze nicio noutate importantă, #diez va deveni partener informațional al Puzzle Day by Castorland 2020.

Site-ul #diez este un portal de știri creat de un grup de tineri jurnaliști. Această resursă informațională este destinată generației moderne de cititori — persoanelor energice, dinamice, cu o poziție socială activă, pentru care nu există lucruri imposibile.

În fiecare zi, echipa #diez publică cele mai recente știri din viața politică, economică, culturală și socială a țării și a întregii lumi. Scopul său principal este ca oamenii din jur să devină mai independenți, deschiși, obiectivi, lipsiți de prejudecăți, să aibă spirit critic și o doză sănătoasă de scepticism.

Proiectul #diez tinde spre perfecțiune în tot ceea ce face, de aceea tot materialul publicat se deosebește prin imparțialitate.

Reamintim, campionatul Puzzle Day by Castorland este la cea de-a șaptea ediție în Moldova. În fiecare an, la această competiție participă iubitorii de puzzle de toate vârstele: de la 7 până la 99+ ani. Pentru a participa, trebuie să adunați o echipă de 2-4 persoane, să alegeți o categorie (profesioniști sau amatori) și să vă înregistrați. Până pe 16 martie puteți beneficia de un preț redus — 300 lei.

Ediția Puzzle Day by Castorland din acest an va avea loc pe 21 martie la centrul Tekwill.

Aflați mai multe detalii despre eveniment, accesând puzzleday.md.

sursa puzzleday.md
0
Noutați asemănătoare