loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:261260
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242580
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262360
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533700
30 iulie, 11:18821

Red Bull - partener “Glodiator Mud Race”

Red Bull susține orice eveniment organizat de Sporter. De această dată, Red Bull a devenit partenerul oficial al primei curse cu noroi din Republica Moldova “Glodiator Mud Race”.

Cum și când se poate consuma băutura energizantă Red Bull, atunci când faci sport?

Consumul băuturii energizante Red Bull în timpul activității fizice variază în funcție de sportiv și de disciplină. Red Bull poate fi luat înainte, în timpul și după activitățile sportive.

Băutura energizantă Red Bull este un produs funcțional și nu e destinat pentru potolirea setei. Red Bull nu substituie apa și nu are scopul de a restabili echilibrul de apă în organism. În timpul activității fizice, pe lângă Red Bull e necesar să beți și apă.

Un Red Bull (250 ml) conține tot atâta cofeină, cât o ceașcă de cafea cu același volum. Consumul băuturii energizante Red Bull trebuie moderat în funcție de doza zilnică recomandată de cofeină.

Red Bull te inspiră, când ai cea mai mare nevoie!

Amintim că inedita cursă “Glodiator Mud Race” va avea loc pe 5 august și se va desfășura în premieră în Republica Moldova. Doritorii de a participa la Glodiator Mud Race pot afla mai multe informații despre eveniment și să se înregistreze pe glodiator.md

sursa glodiator.md
0
Noutați asemănătoare