loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:261260
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242580
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262360
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533700
20 septembrie, 12:34788

Red Bull - partenerul „Maratonului Internațional Chișinău 2018”

Marca comercială de băuturi energizante Red Bull este partenerul oficial al celui de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”, care se va desfășura în capitală pe 30 septembrie 2018.

Cum și când se consumă băutura energizantă Red Bull în timpul sportului?

Consumul băuturii energizante Red Bull în timpul activităților sportive variază în funcție de sportiv și de disciplină. Red Bull poate fi consumat înainte, în timpul și după activitatea sportivă.

Băutură energizantă Red Bull este un produs funcțional și nu este destinat pentru potolirea setei. Red Bull nu înlocuiește apa și nu are scopul de a restabili echilibrul de apă în organism. În timpul activității fizice, pe lângă Red Bull e necesar să beți și apă.

O doză de Red Bull (250 ml) conține tot atâta cofeină, cât o ceașcă de cafea cu același volum. Consumul băuturii energizante Red Bull trebuie moderat în funcție de doza zilnică recomandată de cofeină.

Red Bull te inspiră, când ai cea mai mare nevoie!

Reamintim, „Maratonul Internațional Chișinău 2018” se va desfășura în capitală pe 30 septembrie. Cei care doresc să participe la maraton pot afla mai multe detalii despre evenimentul sportiv și se pot înregistra pe site-ul marathon.md.


sursa Marathon.md
0
Noutați asemănătoare