loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:261260
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242580
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262360
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533700
29 ianuarie, 07:50586

Red Bull înaripează participanții cursei Rubicon 2019

Compania Red Bull a devenit partenerul ștafetei de ultramaraton, care trece prin întreaga Moldovă – Rubicon 2019. Competiția va avea loc între 1 și 3 februarie. Băutura energizantă va fi oferită participanților în câteva raioane ale ștafetei Rubicon.

Cum și când poate fi consumată băutura energizantă Red Bull, în timpul activităților sportive?

Red Bull ajută sportivii amatori și profesioniști din întreaga lume în orice situații, atunci când au nevoie de energie suplimentară.

Consumul băuturii energizante Red Bull în timpul activității fizice variază în funcție de sportiv și de disciplină. Red Bull poate fi luat înainte, în timpul și după activitățile sportive.

Băutura energizantă Red Bull este un produs funcțional și nu e destinat pentru potolirea setei. Red Bull nu substituie apa și nu are scopul de a restabili echilibrul de apă în organism. În timpul activității fizice, pe lângă Red Bull e necesar să beți și apă.

O  doză de Red Bull (250 ml) conține tot atâta cofeină, cât conține o ceașcă de cafea cu același volum. Consumul băuturii energizante Red Bull trebuie moderat în funcție de doza zilnică de consum a cofeinei.

Red Bull îți dă aaaripi!

sursa rubicon.run
0
Noutați asemănătoare