loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554250
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234990
10 octombrie, 10:33718

Regulile de participare la Hell Run by Naturalis 2019

Hell Run by Naturalis este singura cursă nocturnă costumată de 4,2 km din Chișinău, dedicată Zilei tuturor sfinților. Mini-maratonul monștrilor din anul acesta va avea loc pe 26 octombrie, în Grădina Botanică. Evenimentul va începe la ora 18:00.

Dacă vei respecta lista noastră de reguli și sfaturi, îți garantăm că te vei putea bucura din plin de timpul petrecut la eveniment. 

1. Hell Run by Naturalis este o cursă nocturnă costumată de alergare dedicată Halloween-ului. Aceasta înseamnă că toți cei care vor participa la acest eveniment sportiv groaznic de distractiv vor trebui să pregătească sau să închirieze un costum înfricoșător (sau nu prea).

2. Halloween-ul este ziua tocmai potrivită pentru costumele și ținutele amuzante și puțin înfricoșătoare (doar puțin), așa că nu uita de machiaj. 

3. Iată încă un sfat. Dacă intenționezi să participi împreună cu familia, pregătiți-vă niște costume tematice asortate. Astfel, veți avea toate șansele să deveniți câștigătorii concursului pentru cea mai originală familie costumată. Anul trecut, printre alergătorii costumați s-au numărat o păpușă și un păpușar, vânători de fantome, Scufița Roșie și Lupul.

4. Iar acum să trecem la condiția obligatorie de participare la cursă. Corect, la buna dispoziție! Poate că știai acest lucru, noi doar am decis să-ți reamintim.

5. La cursa Hell Run by Naturalis pot participa atât adulții, cât și copiii. Dar din moment ce cursa are loc seara, printr-un parc întunecat, copiii mai mici de 12 ani trebuie să fie însoțiți de adulți. 

6. Înainte de startul cursei, asigură-te că ți-ai luat punga participantului de la desk-ul de înregistrare. Îți va prinde bine când va trebui să aduni undeva toate bunătățile și cadourile pe care le vei găsi de-a lungul traseului. Iar la linia de finiș vei fi așteptat de o medalie dulce!

7. Ia o lanternă cu tine! Fără ea îți va fi foarte înfricoșător în parcul întunecat. Desigur, aceasta este o glumă, dar totuși. Fără lanternă, există mari șanse să te rătăcești sau să te abați de la traseu.

8. Pentru a evita surprizele neplăcute, mai bine să te înregistrezi pe site-ul hellrun.md și să achiți costul participării (200 de lei) din timp. Iar dacă doar vei însoți pe cineva pe traseu și nu vrei să strângi darurile, nu trebuie să achiți taxa de participare, dar în acest caz nu vei primi numărul de participare, punga pentru a colecta cadourile și medalia dulce la finiș. 

Dacă vrei să afli cum a avut loc cursa Hell Run by Naturalis din anul trecut, accesează site-ul hellrun.md. Tot acolo vei găsi toate informațiile despre eveniment.

sursa sporter.md
2
Noutați asemănătoare