loading...

Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:53880
19 noiembrie, 11:571142

S-a dat start înregistrării pentru cursa globală Wings for Life World Run

În doar 48 de ore s-a anunțat SOLD OUT la cursa Wings for Life World Run din Polonia, cele 8000 de locuri disponibile au fost deja ocupate.

Cei din Moldova mai au posibilitatea de a se înregistra la cursa globală și să alerge împreuna pentru cei care nu pot prin intermediul aplicației mobile pentru iOS sau Android.

Primii 100 participanți care se vor înregistra până la data de 15 decembrie 2019 vor primi un tricou cadou.

Wings for Life World Run reprezintă o cursă caritabilă care se desfășoară la nivel mondial și care urmărește strângerea de fonduri necesare pentru cercetarea modalităților de tratare a leziunilor măduvei spinării. Startul cursei va fi dat pe 3 mai 2020, în întreaga lume, ”unind”, astfel,  participanții de pe 6 continente ale lumii. La eveniment poate participa oricine: începători, alergători cu experiență, sportivi profesioniști sau persoane în scaune cu rotile.

O caracteristică unică a cursei este faptul că nu are o linie de finiș tradițională, nu există o distanță sau un timp prestabilit. Linia de finiș te urmărește pe tine - alergi până te prinde Masina Oficială de Finiș, care este una virtuală. Așadar, indiferent unde te afli, folosind aplicația ” Wings for Life World Run - APP RUN” poți să intri în cursă și să alergi în timp real alături de alergători din întreaga lume.

Așadar, ne întâlnim pe 3 mai 2020, la 13:00 în parcul Valea Morilor, facem cunoștință, ne încălzim, iar la ora 14:00 luăm startul odată cu zecile de mii de concurenți din toată lumea, alergând împotriva unei mașini virtuale de finiș.

Împreună putem găsi un tratament pentru traumele coloanei vertebrale !

Alăturați-vă mișcării globale și donați acum!  100% din taxele de participare și donații merg direct către proiectele de cercetare de ultimă oră pentru a găsi un remediu pentru leziunile măduvei spinării.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare