loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53200
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44390
16 iulie, 07:58162

S-a desfășurat primul antrenament de pregătire pentru Glodiator Mud Race 2019

Glodiator Mud Race 2019 se apropie cu pași rapizi, ceea ce înseamnă că nu e timp de pierdut! Duminica, 14 iulie, Sporter și Race Nation Moldova au desfășurat o serie de antrenamente de pregătire pentru cursă. Antrenorii de la Race Nation Moldova le-au pregătit participanților o adevărată cursă cu obstacole.

La îndemnul și sub supravegherea acestora, participanții s-au târât prin nisip, au trecut printre fâșii de sârmă ghimpată și și-au ”verificat” la propriu tăria de caracter. 

Glodiator Mud Race 2019 se află la cea de-a doua ediție și se va desfășura pe 4 august. Cursa are un traseu de 5 km, de-a lungul căruia vor fi pregătite obstacole: de la sârmă ghimpată, noroi și ziduri din anvelope, până la mormane de pământ și furtunuri  cu apă. Participanții pot intra în cursă atât de sine stătător, cât și în echipe de 4 persoane.  

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra accesați site-ul oficial al evenimentului: https://glodiator.md/ro/ 

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare