loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551130
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471110
16 iulie, 07:58254

S-a desfășurat primul antrenament de pregătire pentru Glodiator Mud Race 2019

Glodiator Mud Race 2019 se apropie cu pași rapizi, ceea ce înseamnă că nu e timp de pierdut! Duminica, 14 iulie, Sporter și Race Nation Moldova au desfășurat o serie de antrenamente de pregătire pentru cursă. Antrenorii de la Race Nation Moldova le-au pregătit participanților o adevărată cursă cu obstacole.

La îndemnul și sub supravegherea acestora, participanții s-au târât prin nisip, au trecut printre fâșii de sârmă ghimpată și și-au ”verificat” la propriu tăria de caracter. 

Glodiator Mud Race 2019 se află la cea de-a doua ediție și se va desfășura pe 4 august. Cursa are un traseu de 5 km, de-a lungul căruia vor fi pregătite obstacole: de la sârmă ghimpată, noroi și ziduri din anvelope, până la mormane de pământ și furtunuri  cu apă. Participanții pot intra în cursă atât de sine stătător, cât și în echipe de 4 persoane.  

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra accesați site-ul oficial al evenimentului: https://glodiator.md/ro/ 

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare