loading...

Cum a ţinut Jurgen Klopp discursul: Tot vestiarul era pe jos de râs

Liverpool a câştigat miercuri seară Supercupa Europei, după 5-4 la loviturile de departajere cu Chelsea. Cu o zi înainte de partidă, Georginio Wijnaldum (28 de ani) a adus aminte de un episod hilar cu antrenorul său, Jurgen Klopp, de acum un an, înainte de o altă finală europeană.

19 august, 06:44400
Mesajul dur al lui Khabib, după ce Connor McGregor a lovit un bătrân

Connor McGregor a fost, din nou, protagonistul unui eveniment controversat, după ce a lovit cu pumnul în cap un bătrân dintr-un bar, după ce acesta a refuzat să bea alături de sportiv. Khabib Nurmagomedov, cel care s-a luptat cu McGregor, iar după meci a vrut să îl bată pe unul dintre antrenorii irlandezului, a vorbit despre gestul golănesc al fostului său adversar.

17 august, 13:351513
Echipa AGEPI a dat startul antrenamentelor pentru Maraton

Dacă unii și-au petrecut timpul ca de obicei - în birou sau acasă, să știți că ieri, 15 august, echipa AGEPI a decis să iasă din rutina zilnică pentru câteva ore și s-a adunat în parcul Valea Morilor pentru a se antrena împreună pentru Maratonul Internațional Chișinău.

16 august, 13:33190
17 iulie, 13:1172

Simte adevăratul gust al copilăriei la „Kids Glodiator 2019” împreună cu „Buelo”

Compania „Buelo”, producătorul popular de bastonașe din crupe de porumb din Moldova, este partenerul oficial al cursei cu obstacole pentru copii – „Kids Glodiator 2019”. Competiția, la care pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani, va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul de motocros „Schinoasa”.  

Bastonașele din crupe de porumb Buelo sunt un deliciu apetisant, pe care îl adoră atât copiii, cât și adulții. Compania a fost fondată în anul 2009, iar în prezent, este considerată unul dintre liderii din acest domeniu. 

Compania Buelo nu este doar un producător de delicii pufoase pentru copii. Una dintre direcțiile sale de dezvoltare este importul și distribuția de produse alimentare de mărci străine bine-cunoscute. 

Buelo produce bastonașe din crupe de porumb cu surprize, popcorn și vată dulce. Toate produsele corespund standardului național și internațional de calitate, fapt ce este demonstrat și de numeroasele premii, precum și de încrederea clienților.

„Creând prezentul, Buelo are grija de viitor”

Compania Buelo are grijă de sănătatea clienților săi, de aceea, produsele au la bază doar materii prime naturale și de calitate superioară. Toate produsele nu conțin impurități dăunătoare și ieftine, de exemplu, ulei de palmier. 

Buelo - produse proaspete în orice magazin din Moldova

Cele trei filiale mari: în nordul, centrul și în sudul republicii, permit furnizarea constantă a produselor proaspete și gustoase în orice colț al Moldovei.

Buelo - un producător și un partener de încredere 

Timp de 10 ani de colaborare cu clienții, compania Buelo s-a recomandat ca un partener de încredere și un producător conștiincios, pentru care principala prioritate este calitatea și accesibilitatea produselor.

Competiția pentru copii „Kids Glodiator 2019” se va desfășura pentru prima dată în Moldova în cadrul cursei anuale cu obstacole în noroi „Glodiator Mud Race 2019”. Pentru a vă înregistra și a afla mai multe detalii despre competiție, accesați site-ul oficial al evenimentului -  glodiator.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare