loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556500
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018840
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005960
17 iulie, 13:11399

Simte adevăratul gust al copilăriei la „Kids Glodiator 2019” împreună cu „Buelo”

Compania „Buelo”, producătorul popular de bastonașe din crupe de porumb din Moldova, este partenerul oficial al cursei cu obstacole pentru copii – „Kids Glodiator 2019”. Competiția, la care pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani, va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul de motocros „Schinoasa”.  

Bastonașele din crupe de porumb Buelo sunt un deliciu apetisant, pe care îl adoră atât copiii, cât și adulții. Compania a fost fondată în anul 2009, iar în prezent, este considerată unul dintre liderii din acest domeniu. 

Compania Buelo nu este doar un producător de delicii pufoase pentru copii. Una dintre direcțiile sale de dezvoltare este importul și distribuția de produse alimentare de mărci străine bine-cunoscute. 

Buelo produce bastonașe din crupe de porumb cu surprize, popcorn și vată dulce. Toate produsele corespund standardului național și internațional de calitate, fapt ce este demonstrat și de numeroasele premii, precum și de încrederea clienților.

„Creând prezentul, Buelo are grija de viitor”

Compania Buelo are grijă de sănătatea clienților săi, de aceea, produsele au la bază doar materii prime naturale și de calitate superioară. Toate produsele nu conțin impurități dăunătoare și ieftine, de exemplu, ulei de palmier. 

Buelo - produse proaspete în orice magazin din Moldova

Cele trei filiale mari: în nordul, centrul și în sudul republicii, permit furnizarea constantă a produselor proaspete și gustoase în orice colț al Moldovei.

Buelo - un producător și un partener de încredere 

Timp de 10 ani de colaborare cu clienții, compania Buelo s-a recomandat ca un partener de încredere și un producător conștiincios, pentru care principala prioritate este calitatea și accesibilitatea produselor.

Competiția pentru copii „Kids Glodiator 2019” se va desfășura pentru prima dată în Moldova în cadrul cursei anuale cu obstacole în noroi „Glodiator Mud Race 2019”. Pentru a vă înregistra și a afla mai multe detalii despre competiție, accesați site-ul oficial al evenimentului -  glodiator.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare