loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 апреля, 14:554260
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 марта, 08:0015270
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 марта, 16:373440
3 марта, 13:07386

Sporter a desfășurat trainingul “Organizarea evenimentelor publice”

Pe 29 februarie, la biroul Sporter s-a desfășurat un training pentru reprezentanții organizațiilor publice și sportive de pe ambele maluri ale Nistrului. În cadrul întâlnirii s-a vorbit despre organizarea evenimentelor publice de la zero.

La seminar au participat reprezentanți ai diferitelor organizații, inclusiv Federația Turismului Sportiv din Transnistria, Complexul Sportiv “Sheriff”, Race Nation Moldova, Clubul de Turism Sportiv Everest, Centrul pentru probleme socio-ecologice “PUTNIK” etc.

Speakerii experimentați și participanții au discutat etapele principale ale organizării evenimentelor. Discuția a fost ilustrată prin exemple reale, și anume evenimentele organizate de „Sporter”, precum: Maratonul Internațional Chișinău, Chisinau Criterium, seria de curse îndrăgită de străini – Wine Run, și festivalul de muzică Fosfor.

Trainingul a vizat principalele probleme administrative, logistica, dezvoltarea conceptului evenimentului, căutarea voluntarilor, atragerea participanților, dezvoltarea unui stil și design unic pentru eveniment, colaborarea cu sponsorii.

Trainingul a fost organizat în parteneriat cu Agenția PNUD și UE în cadrul programului “Poduri de încredere peste Nistru” (“Мосты доверия через Днестр”).

Cei care n-au putut veni la primul training vor putea participa la cel de-al doilea, care va fi desfășurat în data de 28 martie, ora 10:00, la biroul companiei Simpals, situat la adresa: str. Calea Orheiului, 28/1.

Pentru a vă înregistra la eveniment, completați formularul de mai jos:

https://clck.ru/M94hj

источник sporter.md
0