loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551170
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471150
24 septembrie, 09:45566

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

SporterShop va pune la dispoziția tuturor doritorilor căni termos și brățări din silicon cu logo-ul „Maratonului Chișinău”, magneți cu diferite inscripții motivaționale, precum și brelocuri, care nu vor permite cheilor dvs. să cadă din buzunar. Sportivii și cei care duc un stil de viață activ vor putea să-și aleagă tricouri pentru antrenamente, hanorace și pulovere confortabile cu imprimeuri în stilul „Maratonului Chișinău”, precum și buff-uri, genți și rucsacuri practice. De asemenea, participanții vor putea achiziționa suporturi speciale pentru medaliile Sporter, astfel încât acestea, în special medalia de la „Maratonul Internațional Chișinău”, să stea atârnate la un loc de cinste.

Printre suvenirele din SporterShop veți putea găsi și cartea „Aleargă și ține aminte” de fondatorul maratonului - Dmitri Voloșin, în care descrie una dintre cele mai interesante aventuri sportive din viața sa - ultramaratonul din deșertul Sahara. Cartea va fi disponibilă în format de hârtie și în format electronic (în mai multe limbi). Banii colectați din vânzările cărții vor fi folosiți în scopuri caritabile.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare