loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553900
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014800
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234780
24 septembrie, 09:45985

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

SporterShop va pune la dispoziția tuturor doritorilor căni termos și brățări din silicon cu logo-ul „Maratonului Chișinău”, magneți cu diferite inscripții motivaționale, precum și brelocuri, care nu vor permite cheilor dvs. să cadă din buzunar. Sportivii și cei care duc un stil de viață activ vor putea să-și aleagă tricouri pentru antrenamente, hanorace și pulovere confortabile cu imprimeuri în stilul „Maratonului Chișinău”, precum și buff-uri, genți și rucsacuri practice. De asemenea, participanții vor putea achiziționa suporturi speciale pentru medaliile Sporter, astfel încât acestea, în special medalia de la „Maratonul Internațional Chișinău”, să stea atârnate la un loc de cinste.

Printre suvenirele din SporterShop veți putea găsi și cartea „Aleargă și ține aminte” de fondatorul maratonului - Dmitri Voloșin, în care descrie una dintre cele mai interesante aventuri sportive din viața sa - ultramaratonul din deșertul Sahara. Cartea va fi disponibilă în format de hârtie și în format electronic (în mai multe limbi). Banii colectați din vânzările cărții vor fi folosiți în scopuri caritabile.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare