loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55190
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:003210
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001070
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232420
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501630
2 decembrie, 11:54320

Știri.md - partener media al magicului Maraton de Crăciun by Naturalis

Pe 22 decembrie, în PMAN se va desfășura cursa caritabilă - Maratonul de Crăciun by Naturalis. Știri.md te invită să fii parte a acestei povești magice de Crăciun, să-ți iei prietenii, familia, un costum cât mai original și să depășiți împreună, în numele generozității și distracției, cei 3 km ai traseului. În calitate de partener media, portalul Știri.md promite să susțină alergătorii și să contribuie la crearea unei sărbători memorabile! 

Știri.md reprezintă o sursă de informare lansată în mediul online în aprilie 2018. Portalul oferă cele mai importante și interesante noutăți politice, economice, sociale și de divertisment atât din Republica Moldova, cât și din întreaga lume.

Sloganul Știri.md este „Noutăți din prima sursă”. Așadar, pe site veți găsi cele mai proaspete și veridice știri în limba română.

Formatul portalului informațional se diferențiază prin comoditate și accesibilitate. Mai mult, lista de știri are aspectul unui feed de noutăți din rețelele de socializare, pe care o puteți derula la infinit. În partea de sus a site-ului Știri.md, pe lângă tradiționalele categorii Social, Politic sau Economic, sunt plasate cele mai răsunătoare subiecte din Moldova și de peste hotare, în cadrul cărora veți găsi toate știrile la această temă. 

Categoriile sunt actualizate în permanență, ceea ce facilitează accesul la informația completă referitor la evenimentele sau faptele de ultima oră. De asemenea, în partea dreaptă a site-ului puteți vedea cele mai populare știri din ultimele 24 de ore, ultima săptămână și cele mai citite știri din ultima lună.

Maratonul de Crăciun by Naturalis se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9:30. Startul se va da la ora 12:00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a vă înregistra, accesați: https://craciun.md/ro/ 

sursa craciun.md
0
Noutați asemănătoare