loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:558170
2 decembrie, 11:54467

Știri.md - partener media al magicului Maraton de Crăciun by Naturalis

Pe 22 decembrie, în PMAN se va desfășura cursa caritabilă - Maratonul de Crăciun by Naturalis. Știri.md te invită să fii parte a acestei povești magice de Crăciun, să-ți iei prietenii, familia, un costum cât mai original și să depășiți împreună, în numele generozității și distracției, cei 3 km ai traseului. În calitate de partener media, portalul Știri.md promite să susțină alergătorii și să contribuie la crearea unei sărbători memorabile! 

Știri.md reprezintă o sursă de informare lansată în mediul online în aprilie 2018. Portalul oferă cele mai importante și interesante noutăți politice, economice, sociale și de divertisment atât din Republica Moldova, cât și din întreaga lume.

Sloganul Știri.md este „Noutăți din prima sursă”. Așadar, pe site veți găsi cele mai proaspete și veridice știri în limba română.

Formatul portalului informațional se diferențiază prin comoditate și accesibilitate. Mai mult, lista de știri are aspectul unui feed de noutăți din rețelele de socializare, pe care o puteți derula la infinit. În partea de sus a site-ului Știri.md, pe lângă tradiționalele categorii Social, Politic sau Economic, sunt plasate cele mai răsunătoare subiecte din Moldova și de peste hotare, în cadrul cărora veți găsi toate știrile la această temă. 

Categoriile sunt actualizate în permanență, ceea ce facilitează accesul la informația completă referitor la evenimentele sau faptele de ultima oră. De asemenea, în partea dreaptă a site-ului puteți vedea cele mai populare știri din ultimele 24 de ore, ultima săptămână și cele mai citite știri din ultima lună.

Maratonul de Crăciun by Naturalis se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9:30. Startul se va da la ora 12:00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a vă înregistra, accesați: https://craciun.md/ro/ 

sursa craciun.md
0
Noutați asemănătoare