loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551240
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471210
18 septembrie, 08:55456

Technosoft te invită să-ți depășești limitele la Maratonul Internațional Chișinău

Technosoft este partenerul titular pentru cursa de 21 km din cadrul celui mai așteptat eveniment sportiv al anului - Chișinău International Marathon 2019. 

Pentru Technosoft a devenit o frumoasă tradiție participarea dar și susținerea acestui eveniment, întrucât întreaga companie este adeptă a unui stil echilibrat de viață. 

Compania Technosoft este prezentă în Republica Moldova deja mai mult de 10 ani, iar domeniul principal de activitate este furnizarea serviciilor profesionale de dezvoltare și testare a software-urilor către companiile internaționale. Fiind în continuă ascensiune, Technosoft își motivează angajații săi să devină zilnic mai buni. 

Membrii companiei sunt conștienți că mișcarea ajută creierul să se detașeze de la rutina zilnică, de aceea organizează împreună dar și participă la multe activități sportive comune, fapt care ne ajută nu doar să se mențină în formă, dar și să consolideze relațiile cu colegii de muncă. Întreaga echipă Technosoft este mândră să facă parte a acestui superb eveniment, nu doar în calitate de sponsor, ci și de participanți.

Technosoft  vă îndeamnă cu drag și pe Dvs., pe data de 29 septembrie, să veniți în Piața Marii Adunări Naționale pentru a savura un eveniment atît de mult așteptat și pentru a vă pune la încercare propriile limite!
La competiție poate participa oricine, fie că este începător, amator sau profesionist, fiecare va putea alege una dintre distanțe: 

— Marathon by #BeActive (42 км 195 м) 

— Half marathon by Technosoft (21 км 0975 м)

— 10 km Race by Naturalis

— 5 km Race by Herbalife

– Fun Run by Iute Credit (1,5 км)

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/Register.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare