loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:558070
24 septembrie, 10:15685

Ultimul antrenament pentru Kids Run Day 2019, desfășurat cu succes

Cu siguranță pe 28 septembrie se vor întoarce acasă cu medalii și rezultate strălucite deoarece micii campioni n-au ratat niciun antrenament dedicat competiției Kids Run Day by Naturalis. 

Sâmbătă, 21 septembrie, alergătorii s-au adunat în parcul Dendrarium și și-au pus abilitățile sportive la treabă. Au făcut încălzirea, au desfășurat jocuri de ștafetă, au alergat în jurul lacului, au discutat ultimele detalii legate de cursă și cel mai important - au creat amintiri și frumoase prietenii. 

Pe 28 septembrie, în cadrul celui de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău, se vor desfășura cursele competitive pentru tinerii sportivi KIDS RUN DAY by Naturalis. Cursele pentru copii vor avea loc în patru categorii de vârstă cu starturi și distanțe diferite:

Pentru a participa la competiții, trebuie să vă înregistrați și să achiziționați un loc de participare: https://marathon.md/ro/marathonkids

Foto

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare