loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551170
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471150
20 septembrie, 10:42325

Vă invităm la antrenamentul final pentru Chisinau Marathon 2019

Până la startul celei de-a cincea ediții a „Chișinău Maraton” a rămas foarte puțin timp. Aceasta înseamnă că antrenamentele de pregătire se apropie de final. Aveți ultima oportunitate de a vă antrena cum se cade, așa că vă invităm pe toți la antrenamentul final de alergare!

Data: 22 septembrie;

Locul întâlnirii: parcul Dendrariu;

Ora: 8:45;

Startul antrenamentului: ora 9:00;

Taxa de intrare în parcul Dendrariu: 4 lei.

Antrenoarea Natalia Zbîrnea vă va conduce prin toate etapele obișnuite ale antrenamentului și vă va ajuta să vă evaluați nivelul de pregătire pentru maraton. 

Toți participanții la acest antrenament sunt așteptați de o surpriză. Partenerul nostru  PUMA Moldova WSA va organiza o tombolă. 

Vă așteptăm! Pe curând!

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare