loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:261350
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242640
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262380
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533760
10 iunie, 05:20948

Voluntarii Sporter au ajutat o familie afectată de incendiu

Joi, 4 iunie, o echipă de voluntari de la Sporter a mers să ajute o familie din capitală, care și-a pierdut propria casă într-un incendiu. 

În noaptea de 26 mai, pe strada Sfatul Țării din Chișinău a izbucnit un incendiu, care a mistuit o casă unde locuia o familie de pensionari. În urma incendiului a avut de suferit un bărbat, care actualmente este internat la terapie intensivă cu arsuri de gradul 3. Ceilalți locuitori au rămas nevătămați, dar și-au pierdut toată averea și actele.

Deși pe rețelele de socializare au început deja să colecteze ajutor pentru locuitorii casei afectate, la moment este imposibil de locuit acolo. În acest sens, o echipă de voluntari de la Sporter a decis să contribuie la înlăturarea blocajelor, scoaterea mobilierului ars și evacuarea deșeurilor, pentru a facilita lucrările ulterioare de restaurare a casei.

Organizația publică sportivă Sporter este foarte bucuroasă că, printre voluntarii care participă la evenimentele organizate de ea, există și oameni cu sufletul mare. Suntem mândri că acești tineri, care au contribuit în mod repetat la organizarea evenimentelor sportive, și-au demonstrat cele mai bune calități și s-au implicat atunci când cei suferinzi au avut nevoie de ajutor.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare