Cursa tradițională de Ziua Victoriei

Se apropie importanta sărbătoare - Ziua Victoriei. Organizația sportivă Sporter îi invită pe toți să sărbătorească această zi într-un mod special: să alerge 9 km de-a lungul unui traseu în formă de cifra „9”, care simbolizează această dată semnificativă.

7 mai, 13:11450
Mergem la Tiraspol la Crosul de primăvară

Duminică, 12 mai, ora 10:00, la Tiraspol va avea loc Crosul de Primăvara „# ÎncepeSezonul”, la care va participa și clubul Sporter. La această cursă vom participa în loc de antrenamentul duminical tradițional „Sunday Long Run”.

3 mai, 10:35520
De 1 Mai, ne-am ”odihnit” alergând 12 km

Dacă unii de 1 mai au lenevit de dimineață până seara, sportivii noștri n-au ratat antrenamentul dedicat Zilei Internaționale a Muncii! Aceștia s-au adunat la ora 8:45, pe teritoriul Complexului Memorial Eternitate și au dat startul unei curse de 12 km.

3 mai, 06:20660
Înotul în Triatlon: cum să vă pregătiți pentru competiție

Înotul este cea mai scrupuloasă disciplină a triatlonului. Campionii și triatloniștii olimpici, frații Alistair și Jonathan Brownlee, spun: „Dacă practicați des ciclismul sau alergatul, treptat, începeți să o faceți din ce în ce mai bine și mai repede. Cu înotul este un pic diferit – fie îl practicați abil, fie des.”

24 aprilie, 08:53900
Cum te poate ajuta mentalitatea de învingător în sport și în viață

Fie că ești pus în fața pregătirii unui discurs important sau trebuie să treci prin focul unui interviu de angajare dificil, nu ar fi rău să tragi cu urechea la tehnicile pe care le folosesc piloții de curse pentru a-și antrena mentalul în drumul lor către mari victorii căci te pot ajuta și pe tine în viață.

18 aprilie, 13:12620
A avut loc antrenamentul final pentru cursă Hai Haiduci! by Vita

Duminică, 14 aprilie, a avut loc pregătirea finală pentru cursele din cadrul festivalului de muzică și sport Hai Haiduci! by Vita. La cursa de duminică au participat aproximativ 25 persoane, care nu s-au speriat nici de cerul posomorât, nici de traseul ud din cauza ploii, și nici de dimineața răcoroasă.

16 aprilie, 12:221040