Sunday Long Run în parcul „La Izvor”

Echipa Sporter îi invită pe toți doritorii să participe la „Sunday Long Run”, care va avea loc duminică, 24 martie. La cursa de alergare pe distanțe lungi pot participa atât sportivii profesioniști, cât și cei amatori.

21 martie, 11:39480
Yoga pentru degete: 6 mudre contra stresului

Mudrele sunt poziţii ale mâinilor, care schimbă conştiinţa. Ele sunt utilizate pe larg în culturile orientale, inclusiv în yoga. Yoga pentru degete intensifică fluxul de energie, are influenţă asupra stării emoţionale, fizice şi mentale a omului. Toate acestea se obţin prin simpla poziţie a degetelor!

20 martie, 15:40190
Vă invităm la antrenamentul Sunday Long Run

Duminică, 17 martie, FTRM invită sportivii-amatori și începători la un antrenament de alergare “Long Run”. Antrenamentul va avea loc sub conducerea antrenorului FTRM Natalia Zbîrnea, care, în baza nivelului de pregătire fizică și a scopurilor propuse, va determina pentru fiecare sportiv distanța traseului.

14 martie, 08:58290
La Chișinău a avut loc o cursă dedicată Zilei Internaționale a Femeii

Vineri, 8 martie, la Chișinău a avut loc o cursă, dedicată celebrării Zilei Internaționale a Femeii, la care au participat sportivi experimentați și amatori de diferite vârste. Distanța cursei a fost de 8 km, deosebindu-se prin traseul, care a fost gândit astfel, încât pe hartă să arate ca cifra opt, simbolul Zilei Internaționale a Femeii.

12 martie, 14:28360
Cursă prin Chișinău în cinstea zilei de 8 Martie!

Vineri, 8 martie 2019, clubul de alergare Sporter invită toţi doritorii, bărbaţi şi femei, să participe la cursa de alergare organizată în cinstea Zilei Internaţionale a Femeii. Această zi este oficial zi liberă, de aceea vom putea petrece această sărbătoare împreună!

5 martie, 07:001070
FTRM invită femeile la un training despre competițiile de triatlon

Sunt puternice, luptătoare, sensibile și miloase, nu se dau niciodată bătute și știu să-și apere cu dârzenie ceea ce le aparține! Din aceste motive, femeile ar trebui să se unească, să creadă în propriile forțe, să fie solidare una cu alta, iar împreună să cucerească cele mai frumoase culmi!

1 martie, 07:55810
Parcul Dendrariu a găzduit încă un antrenament „Sunday Long Run”

Duminică, 17 februarie, în parcul Dendrariu din capitală a avut loc încă un antrenament de alergare pe distanțe mari „Sunday Long Run”. În parcul însorit au venit să alerge împreună și să se bucure de timpul frumos de afară câțiva zeci de atleți, sportivi profesioniști și amatori, care abia încep să practice un stil de viață sănătos.

20 februarie, 08:52940