FMF organizează seminare pentru antrenori

Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Școala Federală de Antrenori organizează un set de seminare (Refresh Course) pentru antrenorii ce dețin Licențele UEFA de categorie А, B și PRO.

22 octombrie, 08:50140
Lista școlilor din Chișinău unde adulții pot practica dansurile

Beneficiile dansului se răsfrâng atât asupra trupului, cât și asupra minții. Unii slăbesc mai rapid, își antrenează rezistența fizică, iar alții învață să-și coordoneze mai bine corpul, devin mai atenți. Cu toții știm că dansul este un sport care creează nu doar satisfacție profesională, ci și emoțională.

11 octombrie, 07:31470
Echipa Unimedia e gata să cucerească medaliile Maratonului din Chișinău

Unimedia are în redacție o echipă tânără, creativă care pe lângă faptul că își face meseria cu dibăcie și responsabilitate, aducându-ne zilnic știri proaspete, se implică în diverse activități și nu ratează nicio ocazie de a se dezvolta, de a învăța ceva nou și de a consolida relația de amiciție dintre angajați.

29 septembrie, 09:20510
Echipa LInia H2O este gata de Maraton

Duminică, în capitală va avea loc Maratonul Internațional Chișinău. Rămâne foarte puțin timp de pregătire, de aceea echipa LInia H2O s-a adresat unui specialist, pentru a aduna toată informația necesară și a se pregăti pentru cursă pe cinste.

28 septembrie, 06:07430
Echipa Mobiasbanca își adună forțele pentru Maratonul din Chișinău

Ne apropiem tot mai mult de marele eveniment - Chișinău International Marathon! Participanții sunt tot mai nerăbdători să-și obțină medaliile, iar cum niciun trofeu nu poate fi câștigat fără muncă și străduință, cei mai ambițioși alergători se implică activ și nu ratează niciun antrenament!

27 septembrie, 15:362000
Micii campioni au încheiat pregătirile pentru Kids Run Day

KIDS RUN DAY se apropie cu pași grăbiți, iar micii campioni nu pierd timpul în zădar. Aceștia au ales să înceapă ziua de sîmbătă, 22 septembrie, în parcul ”Dendrariu”, unde a avut loc ultimul antrenament de pregătire pentru competiția lor, a celor mai entuziasmați sportivi.

25 septembrie, 06:32840
astăzisăptămânălunăan