Judocanul Victor Sterpu a ocupat locul 5 la Mondialele de juniori

Judocanul Victor Sterpu s-a clasat pe locul 5 la Campionatul Mondial de juniori, care s-a desfășurat pe Insulele Bahamas. În limitele categoriei de greutate 73 kg, el a obținut 4 victorii. Sterpu a fost învins de premianții, japonezul Ryo Tsukamoto și grecul Georgios Markarian.

23 octombrie, 06:27290
Veaceslav Gojan și Petru Caduc, decorați cu Crucea Pentru Merit

Cel mai bun boxer moldovean, Veaceslav Gojan, și antrenorul său, Petru Caduc, au fost decorați ieri, în ajunul ediției din anul curent a campionatului național, la Casa de cultură din Grimăncăuți (Briceni), cu Crucea ”Pentru Merit” de clasa II a Departamentului Trupelor de Carabinieri.

19 octombrie, 10:19520
Khabib a refuzat o avere pentru revanșa cu McGregor

Rusul Khabib Nurmagomedov l-a învins categoric pe irlandezul Conor McGregor și și-a păstrat centura la categoria uşoară. După luptă, McGregor i-a cerut revanșa lui Khabib, însă rusul a refuzat, deși i s-a propus o sumă uriașă: 15 milioane de dolari! Pentru prima luptă cu McGregor, rusul a câștigat 2 milioane de euro, însă banii sunt blocați până la judecarea scandalului de la final.

18 octombrie, 06:001290
Bătut măr de Nurmagomedov și suspendat, McGregor știe deja când reveni

Bătut rău de Khabib Nurmagomedov la UFC 229 și suspendat din motive medicale, irlandezul Conor McGregor se gândește deja la viitor. E gata de revanșa cu rusul în fața căruia nu a rezistat decât 4 reprize. Antrenorul lui McGregor, John Kavanagh a anunțat când va reveni în ring irlandezul de 30 de ani.

17 octombrie, 14:07750
Nurmagomedov i-a răspuns lui Mayweather în 8 cuvinte

De câteva zile, Khabib Nurmagomedov și Floyd Mayweather "negociază" o confruntare care s-ar putea dovedi una epică. Khabib a lansat provocarea, iar Mayweather i-a răspuns imediat: "Pregătiți camerele. Să facem Las Vegas-ul celebru din nou!"

16 octombrie, 11:391500
Alexandrin Guțu devine campion olimpic printre tineret

După ce a devenit campion mondial printre cadeți, luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a cucerit aurul și la Jocurile Olimpice de tineret. La Buenos Aires, discipolul lui Roman Zgardan a obținut trei victorii în categoria de greutate 71 kg, cu columbianul Brandon Calle Perez, tunisianul Lamjed Maafi și rusul Stepan Starodubstev.

15 octombrie, 06:09540
25 federaţii de box din Europa s-au întrunit de joi la Roma

Un număr de 25 federaţii de box din Europa s-au întrunit de joi la Roma, cu scopul de a pregăti o strategie comună la Congresul AIBA, programat la Moscova (2-3 noiembrie), în contextul în care ''nobila artă'' riscă să fie exclusă de la Jocurile Olimpice.

12 octombrie, 13:50440