Eagles Fighting Championship: Un român a cucerit centura de campion

Bogdan Barbu, luptătorul român de arte marţiale mixte, a cucerit centura de campion al categoriei de greutate de până la 61 de kilograme la turneul "Eagles Fighting Championship" de la Chişinău. Sportivul din Cluj-Napoca l-a învins prin strangulare în runda a cincea pe fostul campion, moldoveanul Mihai Sârbu, care a dominat mare parte a duelului.

28 mai, 07:21120
Un luptător de K1 reținut în dosarul crimei din fața unui club de noapte

Mihai Pârgaru, luptător de K1, anchetat în cazul crimei din fața unui club de noapte din capitală își va petrece următoarele 30 de zile în arest. Mandatul de arestare pe numele lui Pârgaru a fost aplicat de Judecătoria Chișinău, oficiul Râșcani. Informația a fost publicată de protv.md. Anterior, soția victimei, anunța că persoana reținută este Aurel Ignat, informație care nu s-a confirmat.

28 mai, 06:40393
Alexei Zavatin a câștigat turneul din Lituania

Moldova a cucerit 5 medalii la memorialul ”Algirdas Sotikas 2018”, care s-a desfășurat la Kaunas. Alexei Zavatin a devenit câștigător în categoria super grea, Dumitru Galogoț (64 kg), Vasile Belous (69 kg) și Victor Carapcevschi (75 kg) au cucerit medalia de argint, iar Ion Ursu (60 kg) a câștigat medalia de bronz.

25 mai, 12:151790
Trei medalii pentru luptele feminine la Europenele de cadeți

Irina Ringaci a cucerit medalia de argint la Campionatul European de lupte, care se desfășoară la Skopje. În limitele categoriei de greutate 57 kg, ea a trecut de Josephine Nicolle Michele Haemmerle (Franța), Sylwia Ismena Martyka (Polonia) și Anastasia Sidelnikova (Rusia), dar i-a cedat în finală maghiarei Anna Hella Szel.

18 mai, 05:59660
Medalii pentru luptătorii moldoveni la Europenele de cadeți

La Skopje se desfășoară Campionatul European de lupte printre cadeți. Doi luptători de stil liber au reușit să urce pe podium. Stanislav Novac a cucerit argintul în limitele categoriei de greutate 60 kg. El a dispus de germanul Simon Jakob Monz și ungurul Balint Balazs, dar i-a cedat în finală turcului Hamza Alaca.

17 mai, 06:421100