Anastasia Nichita a învins-o pe vicecampioana Asiei

Debut în forță pentru luptătoarea Anastasia Nichita în campionatul Indiei. Ea a dispus de vicecampioana Asiei, Mann Sarita din India, cu 9-0. Eleva lui Tudor Cîrlan concurează în categoria 57 kg și reprezintă clubul Haryana Hammers, care a dispus de UP Dangal cu 5-2. Campionatul Indiei pe echipe se va desfăşura timp de trei săptămâni.

18 ianuarie, 12:07200
Habib continuă să-l bântuie pe McGregor

Conor McGregor a pierdut în faţa lui Habib Nurmagomedov, în UFC 229, iar presa internațională notează faptul că există mari șanse ca în 2019 să se organizeze un rematch între cei doi luptători. Până atunci însă, rusul continuă să-l ironizeze pe irlandez.

16 ianuarie, 15:242984
Ultimele detalii despre revanșa dintre McGregor și Nurmagomedov

Rematch-ul dintre Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov poate reprezenta meciul anului 2019. Pentru Dana White, șeful UFC, lucrurile sunt cât se poate de clare. El merge pe ideea că între cei doi va avea loc mai mult ca sigur un nou meci, dar totul va depinde de suspendările pe care cei doi luptători le vor primi în urma meciului disputat pe 7 octombrie 2018.

4 ianuarie, 07:115123
Victor Ciobanu: „Luptele nu sunt despre noroc, e vorba doar de muncă”

Luptătorul moldovean Victor Ciobanu s-a născut în Vărvăreuca, raionul Florești. Are 26 de ani și a început să practice luptele pe când avea șapte ani. Până a păși pentru prima dată în sala de lupte, a cochetat cu dansurile sportive și cu fotbalul. A ajuns să facă lupte pentru că își dorea să practice un sport „mai interesant și mai bărbătesc”. Pe parcursul anilor, și-a dat seama că sportul ales l-a făcut mai disciplinat și l-a făcut să demonstreze mai multă tenacitate.

1 ianuarie, 08:08960