loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556290
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018430
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005730
11 iulie, 07:40543

Ana Ciuchitu a cucerit a treia medalie pentru Moldova la Universiadă

În Italia continuă confruntările sportive între cei mai promițători sportivi ai lumii. Taekwondista moldoveană Ana Ciuchitu a cucerit medalia de bronz în cadrul Universiadei 2019, care are loc la Napoli. 

Amintim că Republica Moldova se bucură de încă două locuri pe podiumul Universiadei. Reușind cinci victorii, Denis Vieru a cucerit medalia de aur, iar Dorin Goțonoagă, având același număr de victorii și o înfrângere, s-a ales cu medalia de bronz.

La Universiada participă 8 mii de studenți din 140 de țări, care vor lupta pentru 222 de medalii în 18 genuri de sport. 

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare