loading...

Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:53710
4 septembrie, 07:231051

Conor McGregor revine în UFC

În meciul de revenire în UFC (Ultimate Fighting Championship), irlandezul Conor McGregor îl va avea adversar pe rusul Khabib Nurmagomedov, pe 6 octombrie, în incinta T-Mobile Arena din Las Vegas, Nevada. Confruntarea va bate recordul încasărilor din drepturile de televizare, după cum a declarat chiar președintele UFC, Dana White.

"Sunt convins că va face două milioane din pay-per-view", a declarat White pentru Yahoo. Mai mult, șeful UFC se așteaptă ca această confruntare să atragă chiar și 3 milioane de cumpărători în Statele Unite.

Până în prezent, recordul este deținut de un alt meci al lui Conor McGregor, cu Nate Diaz, în 2016, care a atras 1,6 milioane din pay-per-view.

McGregor este o celebritate în toată lumea, însă și-a făcut un nume și mai mare odată cu provocarea lansată marelui Floyd Mayeweather, în 2017. A ajuns în cele din urmă să lupte pe reguli de box cu americanul care e considerat de mulți drept cel mai bun pugilist din istorie, însă a pierdut prin knock-out tehnic.

În orice caz, acel moment i-a schimbat viața lui McGregor, care s-a umplut de bani, primind doar din bursa de meci 30 de milioane de dolari.

McGregor a fost campion mondial în același timp la două categorii de greutate.

sursa Jurnal TV
0
Noutați asemănătoare