loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556450
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018730
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005910
14 martie, 08:191106

Ion Cuţelaba a acceptat suspendarea din activitate pe 6 luni

Singurul luptător moldovean din circuitul "Ultimate Fighting Championship", Ion Cuţelaba, a acceptat suspendarea din activitate pe 6 luni.

În luna noiembrie a anului trecut sportivul nostru a fost sancţionat de Agenţia Mondială Anti-Doping cu o zi înaintea duelului cu polonezul Michal Oleksiejczuk.

Cuţelaba afirmă că a folosit ozonoterapie pentru a reduce o inflamaţie, procedură interzisă de agenţia anti-doping.

"Nu am vrut să pierd timpul. Am demonstrat încă o dată nu am folosit ceva interzis. Am avut o problemă la urmărul drept. Am auzit de la cunoscuţi şi am citit pe internet că această soluţie poate să-mi ajute şi am făcut asemenea experiment", a spus luptătorul MMA, Ion Cuțelaba.

Suspendarea lui Cuţelaba va expira pe 3 mai. Supranumit "Hulk", luptătorul moldovean se pregăteşte în prezent de revenirea în UFC.

"Am contract pe 4 lupte. Totul este superb. Nu am nicio atribuţie cu UFC. Ei mă aşteaptă cu braţele deschise. MUSCA Sunt foarte flămând. De un an de zile nu am avut luptă. Aştept cu nerăbdare să-l fac praf pe următorul adversar", a spus luptătorul MMA, Ion Cuțelaba.

În vârstă de 24 de ani, Ion Cuţelaba a disputat 4 lupte în cea mai mare promoţie de arte marțiale mixte, "Ultimate Fighting Championship", în care a obţinut două victorii şi a suferit tot atâtea înfrângeri. El este deja îndrăgit de publicul din Statele Unite ale Americii, în mare parte spectacolului pe care-l oferă la cântarul oficial.

Înaintea apariţiilor sale în arenă sportivul moldovean se colorează în verde pentru a-l imita pe Hulk, un erou din benzile desenate americane.

sursa Publika.md
0
Noutați asemănătoare