loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556340
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018500
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005790
16 octombrie, 09:422147

Ion Cutelaba si-a aflat urmatorul adversar din UFC. Hulk de Moldova il va intalni pe Lordul

Asteptarea a luat sfarsit. Ion Cutelaba si-a aflat urmatorul adversar din UFC. Luptatorul moldovean il va intalni pe Michal Oleksiejczuk.


Pentru polonez, poreclit Lordul, va fi debutul in UFC. Cutelaba, numit si Hulk de Moldova, are 2 victorii si 2 infrangeri, in cadrul turneului. Lupta va avea loc la gala de la New York, pe 4 noiembrie.

Initial, Cutelaba trebuia sa dea piept cu un rus, care s-a retras, insa, din cauza unei accidentari.

sursa Pro TV Chișinău
0
Noutați asemănătoare