loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55710
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:005100
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001370
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371410
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232670
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501830
22 august, 05:27743

ЛЧ. Ничья в Швейцарии, домашние победы Олимпиакоса и Динамо Загреб

Лига Чемпионов. Боевая ничья в Швейцарии, домашние победы Олимпиакоса и Динамо Загреб

Завершился очередной день квалификации Лиги Чемпионов.

Прекрасный матч для зрителей выдали "Янг Бойз" и "Црвена Звезда". Каждая из команд по разу лидировала в счете, и по разу его сравнивала. Итоговый счет встречи 2:2 дает немного больше шансов сербской команде, ведь следующую игру они проведут дома.

"Янг Бойз" - "Црвена Звезда" 2:2

Голы: Ассале (7), Оаро (76, пен) - Дегенек (18), Гарсия (46)

Довольно легкую победу смогло добыть "Динамо" из Загреба. Два гола влетело в ворота норвежзского "Русенборга", у которого остались минимальные шансы на проход далее.

"Динамо" Загреб - "Русенборг" 2:0

Голы: Петкович (8, пен.), Оршич (28)

Также доманшюю победу праздновал "Олимпиакос", греки смогли обыграть российский "Краснодар". Один гол в первом тайме и три во втором приблизили представителей чемпионата Греции к групповому этапу самого престижного европейского турнира.

"Олимпиакос" - "Краснодар" 4:0

Голы: Герреро (30), Раджелович (78, 85), Поденсе (89)

sursa ua-football.com
0