loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554380
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015560
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004170
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373500
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235070
8 iulie, 05:35350

Lotul național de judo a participat cu minus unu în turneul pe echipe

Lotul național de judo a evoluat duminică, 7 iulie, cu un sportiv lipsă, în turneul pe echipe la Universiada Mondială de la Napoli (Italia), și a luptat pentru a cuceri medalia de bronz, transmite MOLDPES.

Selecționata moldoveană n-a avut participant la categoria supergrea.

Denis Vieru, Victor Sterpu, Dorin Goțonoagă și Iurie Mocanu au învins  echipele Portugaliei (3-2), Poloniei (3-1) și au cedat în continuare reprezentativei Japoniei cu scorul 1-3 în faza preliminară a competiției. Unicul punct al echipei naționale în meciul al treilea l-a obținut Denis Vieru. El l-a învins, ca și în finala de sâmbătă la individual, din nou, pe Ranto Kansura. De data aceasta însă l-a devansat în prelungiri, la Golden Score.

Din grupa selecționatei moldovene au mai făcut parte reprezentativele Georgiei și Argentinei.

În  recalificări ea a cedat cu scorul 1-3 reprezentativei Braziliei și a ocupat locul 7 printre 31 de echipe participante. ”Nu e un rezultat slab, dar speram, totuși, să obținem medalia de bronz”, a declarat pentru agenție antrenorul Veaceslav Bacal.

În ajunul startului blocului final în sală a fost difuzată melodia ”Dragostea din tei”.

La individual lotul național de judo, condus de Veaceslav Bacal, a încheiat turneul cu următoarele rezultate: aur Denis Vieru, bronz Dorin Goțonoagă, locul 5 Iurie Mocanu, iar Victor Sterpu a cedat în turul doi.

sursa moldpres.md
0
Noutați asemănătoare