loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556680
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0019080
10 iulie, 06:10447

Medaliaţii moldoveni la judo la Universiada Mondială s-au întors acasă

Medaliaţii la judo la Universiada Mondială au ajuns acasă. Denis Vieru şi Dorin Goţonoagă au fost întâmpinaţi ca nişte eroi la revenirea în ţară, la Aeroportul Internaţional Chişinău, relatează Mesager.

Rude, prieteni, antrenori, dar şi colegii de breaslă din trupele de carabinieri au avut grijă să le creeze o atmosferă deosebită celor doi judocani medaliaţi la Universiada Mondială din Napoli.

Medaliile cucerite de Vieru şi Goţonoagă sunt singurele distincţii cucerite de lotul naţional până în prezent la Universiada Mondială.

Competiţia din Napoli se va încheia pe 14 iulie, iar Moldova urmează să concureze la taekwondo, nataţie, tir cu arcul şi atletism.

sursa trm.md
0
Noutați asemănătoare