loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 septembrie, 06:581330
21 mai, 07:24216

Moldoveanul Iurie Lapicus – campion la arte marțiale mixte în Singapore

S-a stabilit în Italia pe când avea 15 ani și tot de atunci continuă să se antreneze pentru a cuceri ringurile de lupte din toată lumea. Este vorba despre moldoveanul Iurie Lapicus, care a devenit recent campion la arte marțiale mixte după ce l-a învins pe thailandezul Shannon Wiratchai la primul Campionat „ONE: Enter the Dragon” din Singapore.

Deși are doar 23 de ani, iar adversarul său – 30, moldoveanul a demonstrat o tactică bine lucrată, o precizie de invidiat și o putere dobândită prin multă muncă. Tsuruwa, arbitrul competiției sportive, a oprit runda a treia după doar 3 minute și 10 secunde, timp suficient pentru ca Lapicus să-l pună la podea pe Wiratchai, după ce i-a oferit mai mulți pumni și coturi în partea superioară a corpului.

Victoria moldoveanului este, de altfel, și prima pentru el în cadrul competiției de arte marțiale din Singapore, transmite presa internațională. în același timp, până acum, Lapicus a înregistrat 13 victorii și nici o pierdere, în timp ce adversarul său are 9 victorii și 5 pierderi. Iurie este cunoscut și în Italia, unde reprezintă echipa Petrosyan.

Conținând 10 meciuri de arte marțiale mixte și șase concursuri de kickboxing ONE Super Series, „ONE: Enter the Dragon” a fost cel de-al doilea eveniment al organizației de arte marțiale din Singapore în 2019 care a avut loc în Singapore.

zugo.md

0
Noutați asemănătoare