loading...

Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:262210
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:262660
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:243990
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:263620
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:535210
4 aprilie, 08:521132

O moldoveancă a devenit campioană la lupte feminine în Canada

O moldoveancă face senzație în Canada. Cristina Corecencova a devenit campioana acestei țări la lupte feminine, în categoria juniori. Tânăra este fiica renumitei luptătoare de la noi, Ludmila Cristea.

Cristina Corecencova evoluează pentru un club din Montreal. La Campionatul Canadei ea a concurat la lupte feminine, în categoria de 59 de kilograme, între juniori. Tânăra a avut o prestație fantastică, reușind să câștige toate cele 5 lupte.

Cristina Corecencova visează să ajungă la Jocurile Olimpice, la care a participat de două ori mama sa, Ludmila Cristea. Aceasta a concurat pentru Moldova la Olimpiada din Sydney din anul 2000, la judo, dar și la ediția din 2008 de la Beijing, la lupte libere feminine. Mai mult de atât, Ludmila Cristea a fost de 3 ori medaliată cu argint și o dată cu bronz la Campionatul European.

sursa Pro TV Chișinău
0
Noutați asemănătoare