Ana Cazacu s-a întors din România cu noi realizări

Frumoși mai sunt moldovenii noștri, mai ales cei care ne duc faima departe, peste hotarele țării. Iar în această listă cu siguranță poate fi inclusă și Ana Cazacu cea care tocmai s-a întors acasă cu noi realizări. După ce s-a învrednicit să obțină titlul de „Ironman”, de la Campionat Internațional de triatlon „X-Man România 2019” a venit cu un alt premiu.

15 iunie, 07:24450
Darren Cahill a vorbit despre o nouă colaborare cu Simona Halep

Darren Cahill întăreşte speranţele fanilor că ar putea relua colaborarea cu Simona Halep. Omul care a ajutat-o pe româncă să urce pe prima poziţie în clasamentul mondial şi să câştige primul titlu de Mare Şlem al carierei, după trei finale pierdute, dă asigurări că prima opţiune în cazul în care va reveni în antrenorat va fi să vină din nou în loja Simonei.

14 iunie, 13:50240
Răspunsul genial al lui Fabregas, după ce a fost făcut praf de un fan

Cesc Fabregas (32 de ani) a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare cu 12 tricouri cu numele lui, de la echipele pentru care a jucat în cariera sa. Spaniolul i-a întrebat pe urmăritorii săi prin intermediul descrierii de la poză: ”Care dintre ele vă aduce amintirile cele mai frumoase?”. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Fabregas a răspuns într-un mod extraordinar.

14 iunie, 12:22300
Mai mulți jucători vor rata etapa a 13-a din DN

În etapa a 13-a din Divizia Națională, Zimbru nu va putea conta pe serviciile a doi jucători din cauza cumului de cartonașe. Astfel, în meciul din deplasare cu Sfîntul Gheorghe, nu vor avea drept de joc fundașii Alexandru Belevschii și Denis Furtuna.

14 iunie, 11:18250
Alexandra Mîrca va evolua și la Olimpiada de la Tokyo

Arcașa Alexandra Mîrca va evolua pentru a doua oară consecutiv la Jocurile Olimpice. După ce a avut o victorie la Rio, sportiva din Chișinău va încerca să aibă o evoluție cât mai bună și la Tokyo, în 2020. Mîrca a obținut calificarea după prestația de la Campionatul Mondial, care se desfășoară la ‘s-Hertogenbosch (Olanda).

14 iunie, 11:15350
Long Run în parcul Valea Morilor

S-au năpustit căldurile asupra orașului, energia scade, iar activitățile de zi cu zi par a fi o povară... nu și atunci când începi ziua cu un antrenament în sânul naturii!

14 iunie, 08:47260
13 iunie, 05:0846

Рейтинг P4P: Джошуа вылетел из топ-10, первое место сохраняет Ломаченко

Василий Ломаченко / Getty Images

Американский кабельный спортивный телевизионный канал ESPN обнародовал обновленный рейтинг Pound-for-Pound.

Бывший обладатель титула чемпиона мира в хевивейте Энтони Джошуа вылетел с первой десятки после потери своих поясов, на его месте расположился чемпион WBC в супертяжелом весе.

Первое место за собой сохранил украинский чемпион WBA и WBO в легком весе Василий Ломаченко, а украинский боксер Александр Усик оказался шестым.

Рейтинг P4P ESPN:

1. Василий Ломаченко (Украина, 13-1, чемпион WBA и WBO в легком весе);

2. Теренс Кроуфорд (США, 35-0, чемпион WBO в полусреднем весе);

3. Сауль Альварес (Мексика, 52-1-2, чемпион WBC, WBA и IBF в среднем весе);

4. Наойя Инуэ (Япония, 18-0, чемпион WBA и IBF в легчайшем весе);

5. Эррол Спенс (США, 25-0, чемпион IBF в полусреднем весе);

6. Александр Усик (Украина, 16-0, чемпион IBF в первом тяжелом весе);

7. Геннадий Головкин (Казахстан, 39-1-1);

8. Хуан Франсиско Эстрада (Мексика, 39-3, чемпион WBC во втором наилегчайшем весе);

9. Майки Гарсия (США, 39-1);

10. Деонтей Уайлдер (США, чемпион WBC в тяжелом весе)

sursa ua-football.com
0