loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556450
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018730
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005910
30 iulie, 06:16903

The Hulk is back! Ion Cuțelaba l-a învins pe rusul Gadjimurad Antigulov

Moldoveanul Ion Cuțelaba a făcut spectacol în cadrul Galei UFC desfășurate în orașul canadian Calgary. Luptătorul în vârstă de 24 de ani l-a învins în prima rundă pe Gadjimurad Antigulov.

Cel supranumit "The Hulk" Cuțelaba a întrerupt astfel seria de 14 victorii consecutive înregistrată de luptătorul rus.

Lupta dintre cei doi a durat aproximativ patru minute și jumătate. 

După luptă Cuțelaba a declarat că ar putea evolua împotriva unui adversar din UFC Top.

sursa Unimedia
0
Noutați asemănătoare