loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554220
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015250
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373420
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234960
23 aprilie, 07:51556

Un star din UFC a devastat o cameră de hotel şi apoi a furat un taxi

Darren Till, un luptător cunoscut în rândul fanilor UFC, a fost arestat în Tenerife după ce a devastat o cameră de hotel şi a furat un taxi.

Darren Till a trecut peste statutul de star UFC şi a coborât la nivelul unui infractor de rând. Publicaţia El Dia scrie că luptătorul în vârstă de 26 de ani a fost arestat după o serie de fapte condamnabile. Sursa citată susţine că, mai întâi, Darrel Till şi prietenii săi au fost evacuaţi dintr-un hotel după ce aceştia au spart mobila din camere şi s-au jucat cu stingătoarele de incendiu.

După ce au fost daţi afară din hotel, sportivul şi apropiaţii săi au încercat să se cazeze într-un hotel din aceeaşi zonă, dar n-au avut succes. În acel moment, bărbaţii au chemat un taxi care să vină să-i transporte la un alt hotel. În timp ce şoferul încărca bagajele în portbagaj, Darren Till şi încă un bărbat s-au urcat în taxi şi au demarat.

Nu după mult timp, cei doi au fost opriţi de poliţie şi arestaţi. Potrivit celor de la El Dia, poliştii au fost uimiţi când au constatat că unul dintre bărbaţii arestaţi este Darren Till, pe care-l ştiau din galele UFC transmise în Spania.

sursa Jurnal TV
0