Echipa de voluntari este gata de Chișinău Criterium 2019

De-a lungul anilor am înțeles un lucru foarte important: în spatele tuturor lucrurilor mărețe stau munca, sacrificiile și cel mai important: spiritul de echipă! Iar când spunem echipă, ne referim nu doar la angajații noștri, ci și la întreaga comunitate de oameni frumoși și responsabili care ni se alătură la fiecare eveniment - voluntarii!

21 mai, 14:03190
Legendarul Gabriel Omar Batistuta se întoarce

Gabriel Batistuta (50 de ani) este aproape de prima sa experienţă ca antrenor. Fostul mare atacant are şanse mari să pregătească o echipă galonată din Anglia, pe Middlesbrough. O sursă apropiată a argentinianului a dezvăluit că se află la un nivel de pregătire foarte bun, după ce a absolvit studiile de antrenor şi va face performanţe la fel de mari precum cele din cariera de fotbalist.

21 mai, 13:16110
Guardiola va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume

S-au terminat mai toate campionatele tari şi începe perioada transferurilor. Se sare cu oferte de milioane de euro atât pentru jucători cât şi pentru antrenori. Cu ceea ce i se propune, Guardiola ar deveni cel mai bine plătit antrenor din lume.

21 mai, 11:25100
Chișinăul va găzdui Romanian Arena Football League/ RAFL

Chișinău Sentinels va găzdui cea de-a IV-a etapă a Romanian Arena Football League/ RAFL (Liga Română de Arena Fotbal), care este competiție de fotbal american 8x8. La ediția RAFL 2019 participă cinci echipe: Chișinău Sentinels, Bucharest Warriors, Bucharest Titans, Bucharest Rebels Rookies și Giurgiu Gladiators.

21 mai, 11:2280
Moldoveanul Iurie Lapicus – campion la arte marțiale mixte în Singapore

S-a stabilit în Italia pe când avea 15 ani și tot de atunci continuă să se antreneze pentru a cuceri ringurile de lupte din toată lumea. Este vorba despre moldoveanul Iurie Lapicus, care a devenit recent campion la arte marțiale mixte după ce l-a învins pe thailandezul Shannon Wiratchai la primul Campionat „ONE: Enter the Dragon” din Singapore.

21 mai, 07:24230
Neymar a fost nominalizat pentru un premiu, dar a lipsit de la eveniment

Neymar a petrecut alături de cunoscuta solistă Rihanna, duminică seara, în timpul ceremoniei de acordare a trofeelor Uniunii Naţionale a Fotbaliştilor Profesionişti din Franţa (UNFP). Starul brazilian a absentat de la eveniment, deşi fusese nominalizat pentru titlul de cel mai bun jucător al sezonului în Ligue 1, care a revenit colegului său Kylian Mbappe.

21 mai, 07:20390
23 aprilie, 07:51183

Un star din UFC a devastat o cameră de hotel şi apoi a furat un taxi

Darren Till, un luptător cunoscut în rândul fanilor UFC, a fost arestat în Tenerife după ce a devastat o cameră de hotel şi a furat un taxi.

Darren Till a trecut peste statutul de star UFC şi a coborât la nivelul unui infractor de rând. Publicaţia El Dia scrie că luptătorul în vârstă de 26 de ani a fost arestat după o serie de fapte condamnabile. Sursa citată susţine că, mai întâi, Darrel Till şi prietenii săi au fost evacuaţi dintr-un hotel după ce aceştia au spart mobila din camere şi s-au jucat cu stingătoarele de incendiu.

După ce au fost daţi afară din hotel, sportivul şi apropiaţii săi au încercat să se cazeze într-un hotel din aceeaşi zonă, dar n-au avut succes. În acel moment, bărbaţii au chemat un taxi care să vină să-i transporte la un alt hotel. În timp ce şoferul încărca bagajele în portbagaj, Darren Till şi încă un bărbat s-au urcat în taxi şi au demarat.

Nu după mult timp, cei doi au fost opriţi de poliţie şi arestaţi. Potrivit celor de la El Dia, poliştii au fost uimiţi când au constatat că unul dintre bărbaţii arestaţi este Darren Till, pe care-l ştiau din galele UFC transmise în Spania.

sursa Jurnal TV
0