TVR MOLDOVA - partenerul media al cursei „Chișinău Criterium 2019”

Partenerul media al celei de-a șasea curse anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019” este portalul de știri TVR MOLDOVA. Cursa va avea loc pe 26 mai și se va desfășura de-a lungul străzilor centrale din Chișinău. Participanții la competiție urmează să depășească trei distanțe la alegere: 15 km, 30 km sau 60 km.

18 mai, 11:19150
Roger Federer sare în apărarea lui Nick Kyrgios

Nick Kyrgios a șocat din nou lumea tenisului. După ce a făcut la Roma, australianul a fost amendat. Acesta a părăsit terenul după ce s-a certat cu un suporter și a fost sancționat de arbitru. Kyrgios a aruncat cu un scaun în teren, după care a plecat la vestiare. Roger Federer consideră că o amendă este suficientă pentru jucătorul de 24 de ani.

17 mai, 13:00210
Un nou premiu pentru Messi

Lionel Messi a mai primit un premiu, dar de această dată unul care nu recompensează performanțele sportive. Starul Barcelonei a primit "Creu de Sant Jordi" (crucea Sfântului Gheorghe), una dintre cele mai mari distincții civile acordate de provincia Catalunya, depășită doar de Medalia de aur a "Generalitat de Catalunya".

17 mai, 10:41230
23 aprilie, 07:51180

Un star din UFC a devastat o cameră de hotel şi apoi a furat un taxi

Darren Till, un luptător cunoscut în rândul fanilor UFC, a fost arestat în Tenerife după ce a devastat o cameră de hotel şi a furat un taxi.

Darren Till a trecut peste statutul de star UFC şi a coborât la nivelul unui infractor de rând. Publicaţia El Dia scrie că luptătorul în vârstă de 26 de ani a fost arestat după o serie de fapte condamnabile. Sursa citată susţine că, mai întâi, Darrel Till şi prietenii săi au fost evacuaţi dintr-un hotel după ce aceştia au spart mobila din camere şi s-au jucat cu stingătoarele de incendiu.

După ce au fost daţi afară din hotel, sportivul şi apropiaţii săi au încercat să se cazeze într-un hotel din aceeaşi zonă, dar n-au avut succes. În acel moment, bărbaţii au chemat un taxi care să vină să-i transporte la un alt hotel. În timp ce şoferul încărca bagajele în portbagaj, Darren Till şi încă un bărbat s-au urcat în taxi şi au demarat.

Nu după mult timp, cei doi au fost opriţi de poliţie şi arestaţi. Potrivit celor de la El Dia, poliştii au fost uimiţi când au constatat că unul dintre bărbaţii arestaţi este Darren Till, pe care-l ştiau din galele UFC transmise în Spania.

sursa Jurnal TV
0