loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 septembrie, 06:58960
5 ianuarie, 08:44560

Vasile Belous a fost desemnat cel mai bun boxer moldovean în 2017

Vasile Belous a fost ales pentru al doilea an consecutiv cel mai bun boxer moldovean. Discipolul lui Petru Caduc a cucerit medalia de bronz la Campionatul European din 2017.

Belous a ajuns în semifinalele Europenelor de la Harkov după ce l-a învins pe polonezul Tadeus Kiwior, cu 3-2, dar apoi i-a cedat neamțului Abass Baraou, cu 0-5. Belous de la Școala specializată din Grimăncăuți a fost singurul boxer care a reprezentat Moldova la Jocurile Olimpice din 2012 și a fost cel mai aproape de a se califica și la Olimpiada din 2016.

Cel mai bun tânăr până la 22 de ani a fost desemnat Dorin Bucșa din Hâncești, medaliat cu bronz la Campionatul European de tineret din România. Elevul lui Igor Untilă i-a cedat în semifinale rusului Shamil Askerov, cu 2-3.

sursa Olympic.md
0
Noutați asemănătoare