loading...

Au alergat 10 mile cu 25 de obstacole pentru o cauză nobilă

Cu toate că puțini știu despre asta, dar în Marea Britanie activează un centru de caritate pentru copiii din Moldova. Centrul Phoenix a fost înființat de Victoria Dunford, o cetățeană a Republicii Moldova, care ulterior, pentru activitățile sale de voluntariat a fost decorată de regina Marii Britanii

20 iunie, 05:4670
UEFA a confirmat în apel suspendarea lui Neymar pentru trei meciuri

Atacantul vedetă al echipei de fotbal PSG, brazilianul Neymar, nu va disputa următoarele trei meciuri în Liga Campionilor, după ce UEFA a respins miercuri apelul depus de gruparea pariziană faţă de suspendarea acestuia în urma insultelor adresate arbitrilor pe reţelele de socializare la finalul meciului cu Manchester United (1-3) din luna martie, scrie AFP.

19 iunie, 13:02160
27 martie, 14:18171

Agenţia antidoping din Rusia şi-a concediat toţi inspectorii

Agenţia rusă antidoping (RUSADA) şi-a concediat toţi inspectorii, în cadrul reformei sale profunde pe care a demarat-o după scandalul legat de dopajul instituţionalizat al sportivilor din Rusia, a anunţat directorul agenţiei, Iuri Ganus, citat de AFP.

"Agenţia a trecut printr-o transformare serioasă, profundă şi completă, cu înlocuirea a 90% dintre angajaţi şi a tuturor inspectorilor săi", a declarat într-o conferinţă de presă Iuri Ganus, numit anul trecut la conducerea RUSADA, în scopul restaurării credibilităţii acesteia.

"Experţii internaţionali recomandaţi de Agenţia Mondială Antidoping (AMA/WADA) au adus o contribuţie semnificativă la organizarea muncii noii RUSADA", a adăugat el.

AMA/WADA a decis, în luna septembrie, să ridice temporar suspendarea RUSADA, în vigoare din 2015, însoţind decizia de condiţii stricte, printre care şi recuperarea a mii de date înregistrate pe parcursul anilor, problemă care s-a aflat în centrul scandalului de dopaj de stat, derulat în Rusia între 2011 şi 2015.

În luna ianuarie a acestui an, agenţia mondială a anunţat că nu va lua noi măsuri punitive împotriva Rusiei.

Miza este una importantă pentru Rusia, suspendată începând din noiembrie 2015 din toate competiţiile organizate de Federaţia internaţională de atletism (IAAF).

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare